"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל תל אביב דואגת: תומר גינת נפצע ועלול להיעדר לתקופה ממושכת

שחקן האדומים נפגע בקרסולו במהלך אימון בפריז • הוא ישוב לארץ לסדרת בדיקות שתכריע את חומרת הפציעה • הקבוצה המשיכה בלעדיו לריגה

0השמעה
תומר גינת. מכה גדולה לאדומים , הפועל תל אביב, האתר הרשמי
תומר גינת. מכה גדולה לאדומים. צילום: הפועל תל אביב, האתר הרשמי
בעיה גדולה להפועל תל אביב. שחקן הקבוצה תומר גינת נפצע ועלול להיעדר בתקופה הקרובה. הפגיעה היא בקרסול וקרתה דווקא באימון הקבוצה שנערך אתמול (שישי) בפריז. השחקן אמור לנחות הלילה בישראל לסדרת בדיקות שיכריעו את חומרת הפציעה.
שחקניות ושחקני נבחרת ישראל למען החטופים| איגוד הכדורסל
האדומים המשיכו בלעדיו כשטסו מפריז לריגה, שם ישחקו ביום שלישי הקרוב במסגרת היורוקאפ מול פרומיטיי האוקראינית של המאמן ננו גינזבורג, עוד קבוצה שאינה יכולה לארח בביתה. גינת, כך נראה, לא יצטרף בשלב מאוחר וצפוי להיעדר יחד עם ג'ייקובן בראון שכבר החמיץ את המשחק בפריז, גם הוא בשל פציעה.
עבור הפועל תל אביב זו מכה כפולה וגדולה, חיסרון של שחקני מפתח, מול יריבה שאחרי פתיחת עונה לא טובה מבצעת שינוי דרסטי בסגל. פרומיטיי עומדת לשחרר ארבעה משחקניה, ביניהם הזרים מרקוס קין ורשארד קלי.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר