באיסטנבול העוינת: בעלי מניות היורוליג ידונו בעתידה של מכבי תל אביב

הנושא המרכזי בפגישה מחר (שלישי) יהיה אי הוודאות סביב האלופה הישראלית וחיפוש אחר מקום בו תוכל לארח את משחקיה במסגרת המפעל

לורנזו בראון מול פנאתינייקוס. הערפל כבד , אי.פי.אי
לורנזו בראון מול פנאתינייקוס. הערפל כבד. צילום: אי.פי.אי

מלחמת חרבות ברזל והמצב הביטחוני בישראל מקשים מאוד על הקבוצות הישראליות לתפקד במסגרות האירופיות, על אף שמכבי והפועל תל אביב רשמו ניצחונות במשחקיהן האחרונים ביורוליג וביורוקאפ בהתאמה.

מחווה לישראל באליפות אירופה באקרובטיקה

כעת נודע שמחר (שלישי), בעלי המניות של היורוליג ייפגשו באיסטנבול לשיחות במספר נושאים, ביניהם הרחבת המפעל, אבל במוקד תעמוד שאלת עתידה של האלופה הישראלית, שכאמור נודדת מחוץ לארצה.

אחת המטרות היא, בצל אי הוודאות במדינה, למצוא למכבי תל אביב אולם באירופה בו תוכל לארח את משחקיה, כשעד עתה עלו הצעות מקפריסין ומסרביה (בלגרד) שלא הבשילו לכדי מעשה. האפשרות האחרונה היא הקורצת ביותר מבחינת הצהובים.

ראשי היורוליג רוצים למצוא גם פיתרון ללוח המשחקים של מכבי תל אביב, כיוון שהתמקמות מעבר לים, בוודאי בבלגרד שם כבר מארחות את משחקיהן פרטיזן והכוכב האדום, דורשת התארגנות לוגיסטית מורכבת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר