ווייד בולדווין, כוכב מכבי תל אביב, הוא לא אחד שמרבה לשמור בבטן. אחרי ההפסד של נבחרת ארצות הברית באליפות העולם לגרמניה, הוא כתב ברשתות החברתיות כי הוא מרגיש שב-"NBA צריכים לבחון מקרוב את שוק השחקנים ביורוליג".
היום (ראשון) אחרי הזכייה של גרמניה שגברה על סרביה, ואחרי ההפסד של האמריקנים לקנדה במשחק על הארד, בולדווין שוב השמיע את קולו ברשתות החברתיות.
I think the NBA should take a closer look at recruiting out the Euroleague.
— IV (@The_Fourth_Wade) September 8, 2023
"יש חוסר כבוד לנבחרות שמשחקות ביחד במשך שנים ויש להן כימיה טובה", כתב שחקן מכבי ת"א. "שמות על הנייר, לא אומרים שום דבר בכדורסל של פיב"א".
ברזומה של בולדווין 56 משחקים בסך הכל בליגה הטובה בעולם, במדי ממפיס גריזליס ופורטלנד טרייל־בלייזרס. למרות שנבחר במקום ה־17 בדראפט 2016, האמריקני לא מצא את עצמו ב־NBA והחל לפרוח ביורוליג.
בעונה שעברה, הראשונה שלו במדי מכבי ת"א, הוא העמיד ממוצעים של 17.2 נק' למשחק ומסר 5.1 אסיסטים למשחק ביורוליג.
