סוף לסאגה: מכבי תל אביב העבירה להפועל את הכרטיסים לגמר

לאחר שעות ארוכות של דיונים בבית הדין של איגוד הכדורסל התקבלה ההחלטה הסופית שחייבה את הצהובים להעביר 1,500 כרטיסים לאורחת • שמעון מזרחי: "אני לא מוכן לשבת בחקירה כי אחד האוהדים נכווה מאבוקה"

חיובים - פודקאסט הכדורסל של "ישראל היום" - פרק 36

לאחר שעות ארוכות של דיונים בבית הדין של איגוד הכדורסל התקבלה היום (רביעי) ההחלטה הסופית - בית הדין חייב את מכבי תל אביב להעביר את 1,500 הכרטיסים להפועל תל אביב לקראת גמר הפלייאוף מחר (חמישי) בהיכל מנורה מבטחים.

כזכור, בתחילת השבוע שלחו הצהובים מכתב ליושב ראש איגוד הכדורסל ויושב ראש מנהלת הליגה, ודרשו להכריז על "מצב חירום", שלא יאפשר לקהל אורח להיכנס למשחקי הדרבי בשנתיים הקרובות, בשל חוסר יכולת, לטענת אנשי המקצוע, להתמודד עם אבטחת האירוע והסיכון האפשרי לחיי הצופים.

שמעון מזרחי. עשה הכל למנוע את העברת הכרטיסים, צילום: אלן שיבר

שמעון מזרחי אמר במהלך הדיון: "אני יושב פה מאוד נבוך ואומר את שעל ליבי. אתם יכולים ללגלג ולהגיד שאני עושה סלט. אני התרעתי כבר במאי ואף אחד לא עשה כלום".

מזרחי המשיך: "הכרטיסים מוכנים, ציפיתי שבשולחן הזה, בדיון הזה, מישהו כאן יגיד שיש אחראי על האירוע. אני לא מוכן לשבת בחקירה כי אחד האוהדים נכווה מאבוקה. אתה לא יכול לבוא אלי בטענות אחרי שנקטתי את כל פעולות מנע. מה עוד אני יכול לעשות?"

עורך הדין של הפועל ת"א אמר: "ידענו שנקבל את הכרטיסים, שיחקו איתנו איזה משחק". הקבוצה הודיעה מאוחר יותר כי המכירה לקראת המשחק החלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
בר טימור מול מכבי בהיכל,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר