אחרי הפסד לטורק טלקום: ננו גינזבורג ופרומיטיי הודחו בחצי גמר היורוקאפ
המסע של המאמן הישראלי נגמר אחרי הפסד דרמטי 76:74 ליריבה הטורקית • ג'ריאן גראנט הרבה לקלוע למנצחת עם 19 נקודות ואקסל בוטיי הוסיף 16
Your browser doesn’t support HTML5 audio
העונה הנפלאה של ננו גינזבורג ופרומיטיי ביורוקאפ הגיעה הערב (רביעי) לסיומה. הקבוצה האוקראינית של המאמן הישראלי הפסידה בחצי הגמר שנערך באולמה הביתי בריגה לטורק טלקום אנקרה 74:76 לאחר סיום דרמטי.
פרומיטיי הגיעה עד לארבע האחרונות בעונתה הראשונה במפעל וכשהיא לא יכולה לארח בבית בגלל המלחמה באוקראינה. את כל משחקי הבית שלה היא שיחקה בלטביה ולמרות זאת היא הייתה קרובה מאוד להגיע לגמר המפעל.
המנצחת מטורקיה חווה עונה נפלאה, כאשר מלבד העלייה לגמר היורוקאפ היא גם מובילה את הליגה הטורקית. פרומיטיי מחקה פיגור 7 ועלתה ליתרון סמוך לסיום. ג'ריאן גראנט הרבה לקלוע למנצחת עם 19 נקודות ואקסל בוטיי הוסיף 16. אצל המפסידה הצטיין ג'יאן קלאבל עם 19.
היריבה בגמר בשבוע הבא תהיה גראן קנאריה או חובנטוד בדאלונה שישחקו מאוחר יותר. הזוכה בגמר תשחק ביורוליג בעונה הבאה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
