"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יונתן אלון טס לווגאס לעקוב אחר טורניר הכישרונות של ליגת הפיתוח
למרות התקופה הטובה של האדומים מהבירה, המועדון ממשיך להסתכל קדימה • ל"ישראל היום" נודע כי המנהל המקצועי של הבירה הגיע לנבאדה כדי לעקוב מקרוב אחרי שחקנים פוטנציאליים
יונתן אלון. עזב את גליל וחזר לירושלים | צילום: לירון מולדובן

יונתן אלון טס לווגאס לעקוב אחר טורניר הכישרונות של ליגת הפיתוח

למרות התקופה הטובה של האדומים מהבירה, המועדון ממשיך להסתכל קדימה • ל"ישראל היום" נודע כי המנהל המקצועי של הבירה הגיע לנבאדה כדי לעקוב מקרוב אחרי שחקנים פוטנציאליים

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפועל ירושלים נמצאת בשבועות האחרונים בתקופה מוצלחת מאוד על הפרקט, כשהשיא הגיע עם העפלת הקבוצה לשלב 16 הגדולות האחרונות בליגת האלופות של פיב״א מהמקום הראשון בבית,אך לצד זאת בקבוצה ממשיכים לעבוד ולבנות תכניות עתידיות.

ל״ישראל היום״ נודע כי יונתן אלון,מנהלה המקצועי של הקבוצה מהבירה, טס ללאס וגאס לעקוב מקרוב אחרי טורניר הכישרונות של ליגת הפיתוח של ה-NBA, המתקיים בימים אלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הטורניר שמתקיים על בסיס שנתי בחורף הוא פרויקט חדש של ליגת הפיתוח שיוצר חשיפה נוספת לכישרונות בליגה באמצע השנה, ומושך אליו מאות אנשי מקצוע, סקאוטרים ומנהלים מקצועיים מעולם הכדורסל מרחבי העולם שמגיעים לנבאדה לצפות בארבעת ימי המשחקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...