"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ליגת האלופות: 90:101 לבני הרצליה בווילנה על ריטאס

הקבוצה של אורן אהרוני חזרה מליטא עם ניצחון מרשים • מוריס קמפ הצטיין עם 33 נקודות • ניצחון גם להפועל חיפה ביורופקאפ

,עודכן
0השמעה
מוריס קמפ. ערב גדול, צילום: אתר פיב"א
בני הרצליה ממשיכה להתאושש מפתיחת העונה קשה שעברה עליה והערב (רביעי) רשמה את ניצחון חוץ מרשים ומשכנע, כשגברה על אלופת ליטא ריטאס וילנה בתוצאה 90:101.
מחזיקת הגביע הגיעה להתמודדות לאחר ניצחון הליגה המרשים על מכבי תל אביב בהיכל מנורה בתחילת השבוע וניצלה את המומנטום בשביל לפתוח את המשחק בסערה ולעלות ליתרון דו ספרתי מוקדם.
המארחת החזקה לא התכוונה לוותר בקלות ולעיני הקהל הביתי חזרה להתמודדות, אך רבע שני מוחץ של 18:30 לטובת הכחולים החזיר את היתרון לצד הישראלי. הליטאים הצליחו לבצע ריצה נוספת, אך מוריס קמפ היה שם למנוע את המהפך ולהבטיח את הניצחון.
מוריס קמפ, שנבחר לשחקן השבוע בליגת העל לאחר תצוגת שיא של 29 נקודות נגד הצהובים, ניפק הערב תצוגת גדולה אף יותר ולהט עם דאבל דאבל מרשים של 33 נקודות ו-11 כדורים חוזרים לצד 4 אסיסטים.
מוריס קמפ. ערב גדול,צילום: אתר פיב"א
כריס באב. 16 נקודות,צילום: אתר פיב"א
אורן אהרוני קיבל תפוקה מרשימה מהספסל, כשסטיבי תומפסון ג׳וניור רשם את משחקו הטוב ביותר בקבוצה עם 16 נקודות, כמו גם כריס באב. סנדי כהן תרם 15 משלו.
קוונטין הוקר שחסרונו פגע אנושות בקבוצה בתחילת העונה הוכיח פעם נוספת את חשיבותו לכחולים כמנוע של הקבוצה וניפק משחק נפלא של 12 נקודות ו-5 אסיסטים.
החבורה מהשרון נשארת בחיים בתמונת העלייה לשלב הפליי אין בזכות ניצחון כפול על הליטאים שהיה לניצחון הרביעי בסך הכל של מחזיקת הגביע העונה, לאחר שניצחו גם את חולון והפועל ירושלים.
ספנסר וייס עולה לזריקה. הפועל חיפה בתנופה,צילום: אתר פיב"א

יורופקאפ: 71:81 להפועל חיפה על בודיוולניק קייב

הפועל חיפה ממשיכה להרשים במסגרת האירופית והערב (רביעי) רשמה את ניצחונה השישי ברציפות ביורופקאפ,
כשגברה באולם "רוממה" 71:81 על בודיוולניק קייב האוקראינית במסגרת המחזור הראשון בשלב הבתים השני במפעל.

לאחר מחצית ראשונה צמודה החלה המגמה להשתנות. חניכיו של שרון דרוקר עלו באנרגיות שונות לגמרי למחצית השנייה, הציגו יכולת נפלאה, ובעזרת רבע שלישי מוחץ של 8:25 והגנת מרשימה עלו ליתרון דו ספרתי, עליו שמרו עד לסיום מול מוליכת הטבלה האוקראינית החזקה.

מעל כולם בלט הרכז אנתוני היקי שהציג יכולת התקפית משובחת וסיים את המשחק עם דאבל דאבל של 18 נקודות ו-10 אסיסטים.

לצידו קיבלו האדומים עוד שלושה קלעים בספרות כפולות: ג׳יילן ג׳ונס עם 15 נקודות ו-6 כדורים חוזרים, עמית שמחון עם 12 נקודות משלו ו-12 נקודות לדבונטה אפסון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הרכש החדש שון גונס הוסיף 5 נקודות ו-5 כדורים חוזרים ואיתו האדומים מהכרמל רושמים כבר ארבעה נצחונות רצופים בכל המסגרות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר