"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.
עודד קטש: "הפסד לא נעים, הגענו למשחק עם הלשון בחוץ"
מאמן מכבי תל אביב לאחר ההפסד 80:75 בקלאסיקו להפועל ירושלים: "מסוג הימים שגם שאתה כבר רוצה אתה לא יכול" • על לורנזו בראון: "היה לו כאב קל ברגל ולא רצינו לסכן אותו, אין פה שום מסר" • אלכסנדר דז'יקיץ': "הם אילצו אותנו לשחק הכי טוב שאנחנו יכולים"
מאמן הפועל ירושלים, אלכסנדר דז׳יקיץ׳, סיכם את הניצחון: ״מכבי שיחקה משחק קשוח מאוד למרות לוח זמנים צפוף מאוד. הצלחנו בסוף למצוא דרך לנצח את המשחק. הם אילצו אותנו לשחק הכי טוב שאנחנו יכולים״.
״קאדין קרינגטון ימשיך לבוא מהספסל, זה לא ישתנה. הוא יודע מה אני רוצה ממנו ומה הקבוצה רוצה ממנו וזה לא ישתנה. יש לנו הבנה ואני שמח שהוא היה טוב היום.
״זאק הנקינס שבר את האף וחזר לשחק ואני שמח בשבילם. זו קבוצת יורוליג וזה ניצחון חשוב בשבילנו, אני לא יודע אם הגדול ביותר. הם יהיו יותר טובים בפעם הבאה שנפגוש אותם״.
דז'יקיץ'. "הצלחנו בסוף למצוא דרך לנצח את המשחק", צילום: עודד קרני
מאמן מכבי תל אביב, עודד קטש אמר: ״אני חושב שאפשר לסכם את המשחק הזה על אנרגיות. לא מצאנו את האנרגיות שלנו לאורך הימים האחרונים. המחצית הראשונה הייתה מאוד אנמית שלנו, שיחקנו נכון התקפית אך החטאנו המון זריקות. ברגע שלא קלענו התחלנו להכריח דברים וזה לא עבד.
״הפסדנו את המשחק לדעתי במחצית הראשונה. זה מסוג הימים שגם שאתה כבר רוצה אתה לא יכול. זה הפסד לא נעים, זה משחק גדול. הגענו למשחק עם הלשון בחוץ וככה זה נראה. הם קלעו זריקות גדולות שלקחו אותנו אחורה. לא נעים אבל יש עוד עונה ארוכה״. ללורנזו בראון היה כאב קל ברגל ולא רצינו לסכן אותו, אין פה שום מסר. נעשה רוטציה לאורך כל העונה״.