"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גרג וויטינגטון חתם בהפועל באר שבע/דימונה
וויטינגטון (29, 2.06) ששיחק בעבר בגלבוע/גליל יחזק את הקו הקדמי של ליאור ליובין: ״אני מאוד שמח על ההחתמה של גרג, אני בטוח שהוא יוכל לעזור בהמשך העונה"
וויטינגטון. חוזר לארץ | צילום: הפועל ב"ש

גרג וויטינגטון חתם בהפועל באר שבע/דימונה

וויטינגטון (29, 2.06) ששיחק בעבר בגלבוע/גליל יחזק את הקו הקדמי של ליאור ליובין: ״אני מאוד שמח על ההחתמה של גרג, אני בטוח שהוא יוכל לעזור בהמשך העונה"

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפועל באר שבע/דימונה חיפשה לאורך החודשיים האחרונים חיזוק לקו הקדמי והערב (שלישי) היא לבסוף מצאה אותו, כשהודיעה על החתמתו של הפורוורד גרג וויטינגטון.

וויטינגטון (29, 2.06) בוגר אונברסיטת ג׳ורג׳טאון החל את דרכו המקצוענית בסו פולס מליגת הפיתוח ומשם עבר לסידני קינגס האוסטרלית. בעונת 17-18 הגיע ליפן ובעונה לאחר מכן נחת בהפועל גלבוע/גליל שבה שיתף פעולה עם חואקין שוכמן ועוזר המאמן גיא קפלן, את אותה העונה סיים וויטינגטון שלישי בטבלת קלעי הנקודות של ליגת ווינר (18.4) וראשון בריבאונדים (9.6).

את עונת 19-20 החל בגלאטסראיי הטורקית לצידו של בן מור ונטל חלק במשחקי הקבוצה ביורוקאפ ובליגה הטורקית, בעקבות התפרצות מגיפת הקורונה חזר לארה״ב. בעונת 20-21 קיבל חוזה קצר בדנבר נאגטס מה-NBA ובעונת 21-22 עבר ללוקומוטיב קובאן הרוסית, עונה שנגדעה בשל המלחמה ברוסיה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאמן הקבוצה, ליאור ליובין, התייחס להחתמה ואמר:״אני מאוד שמח על ההחתמה של גרג, אני בטוח שהוא יוכל לעזור בהמשך העונה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...