קטש. מודאג מהפציעה | צילום: עודד קרני

עודד קטש: ״היו נפילות מתח ואסור שזה יקרה״

מכבי תל אביב פתחה את העונה ברגל ימין, עם ניצחון על נס ציונה • המאמן אמר: ""התחלנו את המשחק טוב ולצערי בשלב מסוים התחלנו לשחק על תוצאה ולא על לנצח את המשחק"

בכורה מוצלחת. מכבי תל אביב צלחה הערב (שבת) את טבילת האש הראשונה שלה בליגה, כשגברה 87:95 על עירוני נס ציונה במשחק שנעל את המחזור הראשון של הליגה.

מאמן מכבי תל אביב, עודד קטש, סיכם את המשחק: "התחלנו את המשחק טוב ולצערי בשלב מסוים התחלנו לשחק על תוצאה ולא על לנצח את המשחק. במחצית אמרתי לשחקנים שאנחנו לא יכולים לשחק על תוצאה. אנחנו לא מספיק מתואמים, לא מספיק עקביים".

"אפשר לראות אפילו על לורנזו שהוא עדיין לא מתואם. זה הגיוני לשלב זה של העונה אבל בדרך צריך לצבור ניצחונות. לא הייתי צריך את המשחק היום בשביל לדעת שיש לי ישראלים טובים. זו עונה ארוכה ולפעמים צריך לדעת לנהל דקות ורוטציות בחכמה ורגישות".

"יש המון שיקולים בלבחור איזה שחקן ישחק ומתי. אני שמח בשביל יפתח ורומן סורקין. איבוד היתרון? שילוב של איבודי כדור שלנו והחטאות של זריקות פנויות שלנו. אפשר להפריד את המשחק לרבעים ולראות שהפסקנו לשחק. יש נפילות מתח, היו דקות שזה היה נורא ואסור שזה יקרה. מצבו של היליארד? אני מקווה מאוד שהוא בסדר, אני מחזיק אצבעות".

מאמן עירוני נס ציונה, אלעד חסין, סיכם את המשחק: "משחק ראשון לא רע שלנו, היו דקות טובות מאוד שביצענו את הדברים כמו שצריך. היה חסר לנו בסוף לדעת לבצע את המהלכים יותר טוב. אנחנו קבוצה חדשה, לוקח זמן לדברים להתחבר וזה לוקח זמן".

חסין. מרוצה מהחצי הראשון, צילום: עודד קרני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"אני מרוצה מההופעה של השחקנים שלי, כמובן שהיו גם דקות פחות טובות אבל זה משחק ראשון שלנו. תומר לוינסון? הוא פרויקט שלנו כמערכת ואני רואה בעיינים שלו שהוא רוצה את זה. אנחנו צריכים כקבוצה לשחק יותר טוב, יש לנו הרבה עבודה. הפציעה של ליאור קררה היא מכה קשה עבורנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...