המחליף של האריס: אריק גרין חתם בהפועל חולון

הקומבו גארד (31, 1.90) בעל הרזומה המרשים באירופה וב-NBA מצטרף לאלופה • גיא גודס: "מקווים להתאקלמות מהירה בכדי שיעזור לנו במטרות"

אריק גרין. יתם לשלושה חודשים , באדיבות הפועל חולון
אריק גרין. יתם לשלושה חודשים, צילום: באדיבות הפועל חולון

הקומבו גארד אריק גרין (31, 1.90) חתם רשמית באלופה הפועל חולון, כך הודיעה הקבוצה הבוקר (רביעי). לאחר פציעתו של סי ג'יי האריס בגביע ווינר, שכזכור צפויה להשבית אותו לתקופה של בין חודשיים לשלושה, פעלו בהנהלת המועדון באינטנסיביות על מנת למצוא מחליף ראוי להאריס והחתימו כאמור את גרין.

הרצון במועדון היה להחתים שחקן ברמה גבוהה בעל רזומה מוכח באירופה, דבר לא פשוט בנקודת הזמן הזאת, ולבסוף הצליחו להחתים את אריק גרין לתקופה של שלושה חודשים. גרין בוגר מכללת וירג'יניה טק אותה סיים עם ממוצע של 13.5 נק', 2.6 רב' ו-2.5 אס' למשחק. בעברו 52 משחקים ב-NBA במדי דנבר, יוטה וטורונטו.

לשחקן עבר עשיר במספר קבוצות גדולות באירופה. תחנתו הראשונה לאחר סיום דרכו ב-NBA היתה אולימפיאקוס היוונית שם קלע 9.4 נק', קטף 2.3 רב' ומסר 1.4 אס' בממוצע למשחק. לאחר מכן המשיך לוולנסיה הספרדית, 12.7 נק', 1.6 רב' ו-1.4 אס' בממוצע למשחק.תחנתו הבאה באירופה הייתה במדי פנרבחצ'ה הטורקית שם העמיד ממוצעים של 9.1 נק', 1.8 אס' ו-1.1 רב' למשחק.

עונתו הטובה באירופה היתה בבאקאשיר הטורקית שם קלע 17.9 נק', מסר 3.4 אס' וקטף 3.2 רב' בממוצע למשחק. כמו כן, שיחק בשתי קדנציות בליגה הסינית ואת העונה האחרונה סיים בטרוויזו האיטלקית שם העמיד ממוצעים של 14 נק', 2.7 אס' ו-2 רב' למשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאמן הקבוצה, גיא גודס, אמר על החתמתו של גרין: "שמחים על הצטרפותו של אריק שימלא את מקומו של סי ג'יי, שכרגע מושבת עקב פציעה בברך. הוא סקורר מצוין עם הרבה ניסיון באירופה כולל יורוליג. אנחנו מקווים להתאקלמות מהירה בכדי שיעזור לנו במטרות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר