כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", עירוני נס ציונה הודיעה היום (חמישי) על מינויו של אלעד חסין לתפקיד מאמן הקבוצה לעונה הקרובה.
חסין מגיע לכתומים אחרי שלוש וחצי עונות בהפועל חיפה, אותה העלה לליגת העל. בשתי העונות האחרונות הגיע עם האדומים מהכרמל לרבע גמר הפלייאוף.
יו״ר המועדון יניב מזרחי: ״אני מתרגש מהגעתו של אלעד למשפחה הכתומה שלנו. בפגישה בינינו היה קליק מיידי, ואני שמח שגם אלעד הרגיש את זה והחליט לקחת על עצמו את האתגר. אנו מצפים להתחיל בבניית קבוצה שתרגש את הקהל שלנו״.
אלעד חסין: ״אני שמח ונרגש על ההצטרפות לנס ציונה כמאמן הקבוצה. ארצה קודם כל להודות להנהלת הקבוצה בראשותם של יניב, איתמר וצביקה על האמון. נס ציונה זה מועדון מיוחד עם שילוב של מצוינות ומשפחתיות, ואני אעשה ככל שביכולתי להצעיד את המועדון הכי רחוק שאפשר״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
