אחרי איבוד הביתיות והנסיעה לגן נר: לחץ בהפועל ירושלים

אחרי ההפסד 88:85 לגלבוע/גליל, בקבוצה מהבירה חוששים להסתבך באולם הקשה בצפון • המאמן יותם הלפרין: "אני מאוכזב ומופתע מהדרך שבה שיחקנו, נצטרך לעשות הרבה דברים אחרת כדי לנצח בחוץ" • חגיגות בגלבוע: "כמו דוד מול גוליית"

הלפרין ושחקני הפועל ירושלים , ברני ארדוב
הלפרין ושחקני הפועל ירושלים, צילום: ברני ארדוב

1 אכזבה גדולה בהפועל ירושלים לאחר ה-88:85 אתמול (חמישי) בארנה מול הפועל גלבוע/גליל שסיבך אותם בפתיחת סדרת רבע גמר הפלייאוף.

בקבוצה מודעים לכך שגן נר הוא אחד המגרשים הקשים בליגה והם מפסידים בו כמעט בכל עונה, וחוששים שהם עלולים להסתבך במשחק שיתקיים ביום שלישי.

"אי אפשר לנצח כשאתה מקבל 88 נקודות, זה לא מאפיין אותנו", אמר יותם הלפרין המאוכזב. "אני מודה שהפתיע אותי איך ששיחקנו היום. נלמד, אנחנו בעיצומה של סדרה ועכשיו צריך לנצח בגלבוע. ניסינו לעשות כמה דברים הגנתיים שלא הצלחנו בהם היום. הם לקחו 19 ריבאונדים בהתקפה ולא עשינו פאולים בזמן וגם האגרסיביות לא הייתה שם. נצטרך לבוא אחרת לגמרי, אנחנו צריכים להבין שאנחנו בפיגור 1:0. כולם מאוכזבים ומופתעים, כי הדרך ששיחקנו בה היום לא הייתה מספיק טובה. נצטרך לעשות הרבה דברים אחרת כדי לנצח בחוץ".

2 בגלבוע חגגו את הניצחון המפתיע בארנה. "זה כמו דוד מול גוליית", אמרו בקבוצה בשביעות רצון. "הסיכויים לא היו לטובתנו והגענו עם פחות זר, אבל מצאנו את הרוח והדרך ועשינו ניצחון יפה מאוד", אמר גיא קפלן.

הצוות המקצועי יחד עם המנהל המקצועי עודד קטש הכין כמה הפתעות ליריבה העדיפה, כולל הגנת בוקס אנד וואן על ג'יילן אדאמס, שהורידה את הכוכב הירושלמי בצורה משמעותית מהממוצעים שלו בתקופה האחרונה.

שחקני גלבוע/גליל. "כמו דוד מול גוליית", צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טיוס באטל שלא שיחק בשל פציעה, עשוי לחזור בהמשך הסדרה, אם כי עדיין לא ברור האם יהיה כשיר למשחק מס' 2 או רק למשחק מס' 3.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר