גאודלוק במדי מכבי | צילום: אלן שיבר

אנדרו גאודלוק: "האוהדים של מכבי ת"א הם הכי טובים"

אקס הצהובים התראיין בעמוד האינסטגרם של אחד מאוהדי הקבוצה והתייחס לתקופתו בישראל: "לא הייתה לנו עונה טובה כפי שרצינו, אבל למרות זאת - זו הייתה אחת העונות המהנות בקריירה שלי" • וגם: דעתו על ווילבקין

אנדרו גאודלוק, אקס מכבי תל אביב ושחקנה של בילבאו הספרדית, התראיין בעמוד האינסטגרם של אחד מאוהדי מכבי תל אביב, דניאל מקמל.

גאודלוק בן ה-33 שיחק אצל הצהובים בעונת 2016/17 שהסתיימה בכישלון חרוץ למרות התקציב הגדול והציפיות הגבוהות, ומאז מיעט לדבר. כעת אנו מביאים ב"ישראל היום" את דבריו מהראיון שיתפרסם בחשבון האינסטגרם בהמשך.

"התקופה שלי במכבי הייתה חוויה נהדרת", נזכר הסקורר האמריקני. "ואני בהחלט מודה על ההזדמנות לשחק שם ולשחק עבור הקהל הנהדר. לא הייתה לנו עונה טובה כפי שרצינו, אבל למרות זאת זו הייתה אחת העונות המהנות שהיו לי בקריירה המקצוענית. האווירה ביד אליהו הייתה מדהימה, אני תמיד אומר לאנשים שהאוהדים הכי טובים הם של מכבי. התמיכה שם היא ברמה אחרת מהרגיל".

גאודלוק מספר שהוא עוקב עד היום אחרי הצהובים: "אני חושב שהייתה להם קבוצה יחסית חזקה, לא הייתה להם עונה נהדרת, אבל גם לא משהו נורא. זה היה טוב עבור המועדון שהקבוצה השנה הגיעה לפלייאוף אחרי כמה שנים , וגם עבור הקהל שיכול לשיר ולעודד את השחקנים בצורה חיובית".

יש לי הרבה כבוד לווילבקין, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הגארד התייחס גם ליכולתו של סקוטי ווילבקין, כיום הסקורר המרכזי של מכבי ת"א: "הוא שחקן מוכשר מאוד שיכול גם לקלוע וגם ולגרום לחברים שלו להיות מעורבים במשחק. יש לי הרבה כבוד למשחק שלו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו