"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נשים: מכבי אשדוד התקרבה לדאבל שלישי

החבורה של עדן ענבר ניצחה 49:68 את אליצור רמלה במשחק השני של סדרת גמר הפלייאוף • ביום שני הקרוב תוכל להניף את הצלחת ולחגוג דאבל שלישי בהיסטוריה

,עודכן
צילום: אודי ציטיאט // צ'לסי הופקינס חוגגת ניצחון שני בסדרת הגמר

מכבי אשדוד רחוקה רק ניצחון בודד מתואר האליפות. אליצור נווה דוד רמלה ביום קליעות חלש (6 מ-30 ל-3 נקודות) ועם יכולת פושרת של אדוט בולג'ק (15 נקודות ו-20 ריבאונדים) לא היוותה הערב (רביעי) יריבה שקולה למכבי אשדוד, שניצחה 49:68 בדרך לתואר אליפות שישי ברציפות.

עדן ענבר ובנות אשדוד יארחו ביום שני הקרוב את משחק 3 בסדרת גמר הפלייאוף ובמקרה של ניצחון - הקבוצה תחגוג אליפות ששית בהיסטוריה של המועדון, חמישית ברציפות ובדאבל שלישי היסטורי בתולדותיה.

אז מה היה לנו? הרבע הראשון נפתח ביתרון 0:5 לאשדוד אבל רמלה, עם נועה גנור, אלכס כהן ואלכסיס ג'ונס צימקה ל-12:8. שבעה איבודי כדור של רמלה סגרו רבע ראשון ביתרון 8:19 לאלופה.

הרבע השני נפתח עם חמש נקודות של טיפאני הייז, שהעלו את אשדוד ליתרון 10:24 והורידו את אדוט בולג'ק להתאוששות בספסל עם 0 נקודות ב-15 הדקות הראשונות של המשחק.

אחרי מנוחה קצרה בולג'ק חזרה לפרקט וראתה את נועה גנור קוטפת ריבאונד התקפה ומצמקת ל-28:17 כשנותרו 3:17 דקות למחצית. אדוט בולג'ק הורידה את היתרון של אשדוד לחד ספרתי 22:32 והרבע השני סגר ב-24:34 לאשדוד.

ברבע השלישי אשדוד הגדילה את היתרון שלה ל-15 נקודות ל-37:52 עם משחק יעיל של קטיה לויצקי ונקודות של צ'לסי הופקינס, טיפאני ג'קסון ושי דורון. ברבע האחרון ובפיגור 15 נקודות אלי רבי ביקש מהשחקניות שלו לעשות הכל ב-10 הדקות האחרונות כדי לבצע קאמבק, אבל שום דבר לא מנע מאשדוד להגדיל את יתרונה ל-41:62 ובסיום 49:68 לאלופה.

קלעו לרמלה:אלכסיס ג'ונס 16, אדוט בולג'ק 15 (20 ריבאונדים), נועה גנור 12, נעמה שפיר3, אלכס כהן 2, דייזי פדר 1.

קלעו לאשדוד: טיפאני הייז 18, צ'לסי הופקינס 13 (14 ריבאונדים), טיפאני ג'קסון וקטיה לוויצקי 10 כ"א, טיאה פרסלי 8, שי דורון 7, שרה האטיס 2.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר