"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קפיצה לרוחק: גורל הזהב הוכרע בשובר שוויון
טנטוגלו היווני הצליח בקפיצה האחרונה להגיע ל-8.41 מטרים, השווה למרחק של חואן מיגל אצ'ברייה - וניצח אותו בזכות ההופעה לאורך כל התחרות • 100 מטרים משוכות לנשים: השיאנית האולימפית קמאצ'ו-קווין זכתה בזהב
טנטוגלו "מרחף" בדרך לזהב | צילום: אי.אף.פי

קפיצה לרוחק: גורל הזהב הוכרע בשובר שוויון

טנטוגלו היווני הצליח בקפיצה האחרונה להגיע ל-8.41 מטרים, השווה למרחק של חואן מיגל אצ'ברייה - וניצח אותו בזכות ההופעה לאורך כל התחרות • 100 מטרים משוכות לנשים: השיאנית האולימפית קמאצ'ו-קווין זכתה בזהב

דור הופמן, טוקיו
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דרמה גדולה באצטדיון האתלטיקה בטוקיו:חואן מיגל אצ'ברייה מקובה הוליך את התחרות החל מהקפיצה השלישית עם 8.41 מטרים, אך בסבב הקפיצות האחרון - מיליטיאדיס טנטוגלו מיוון קפץ למרחק דומה, עבר מהמקום הרביעי לראשון וזכה - בגלל שבחישוב כלל הקפיצות הוא היה טוב יותר.

את הפודיום השלים קובני נוסף, מייקל מאסו, שקפץ למרחק של 8.21 מטרים. בד בבד, בעקבות העלייה הדרמטית לפודיום של טנטוגלו, אוסביו קסרס הספרדי, שקפץ 8.18 מטרים, נותר בלי מדליה. מי שסיים את השתתפותיו במשחקים האולימפיים הוא ג'ובון האריסון, האמריקני הראשוון מאז ג'ים תורפ בשטוקהולם 1912 שמשתתף בתחרויות הקפיצה לגובה והקפיצה למרחק באותם המשחקים.

קמאצ'ו-קווין (משמאל) חוגגת, רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, במסלול התרחשה ריצה מצויינת בגמר ה-100 מטרים משוכות לנשים. ג'סמין קמאצ'ו-קווין מפוארטו ריקו, ששברה בחצי הגמר את השיא האולימפי, זכתה בזהב עם 12.37 שניות, ואחריה סיימו קנדרה האריסון האמריקנית במקום השני עם 12.52 שניות ומייגן טפר הג'מייקנית שלישית עם 12.55 שניות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...