טוכל זועם: "לא מבין למה השופט התבדח עם קרלו אנצ'לוטי בסיום"

מאמן צ'לסי אחרי ההדחה הכואבת בברנבאו: "ראיתי את השופט צוחק בקול ומחייך עם המאמן היריב. זה פשוט לא ראוי" • על פסילת השער הקריטי: "השופט היה צריך היה להישאר הבוס ולא לתת לבן אדם מנותק לעשות החלטות גדולות"

תומאס טוכל. טענות קשות לצוות השיפוט , אי-פי
תומאס טוכל. טענות קשות לצוות השיפוט, צילום: אי-פי

למרות שהציגה משחק לתפארת, צ'לסי הודחה אמש מליגה האלופות אחרי קרב ענק בברנבאו. הבלוז של תומאס טוכל כבר הובילו ביתרון 0:3 על ריאל מדריד ולמעשה מחקו את הפיגור 3:1 מהמשחק הראשון, אבל אז הבלאנקוס הצליחו להתעשת עם שני שערים (הקריטי שבהם בהארכה) בדרך לחצי גמר המפעל.

בסיום, תומאס המאמן הגרמני של הבלוז התקשה לקבל את הדין והפנה האשמות ברורות לעבר צוות השיפוט: "כאשר אתה רואה את השופט מחייך ומתבדח עם המאמן היריב (קלו אנצ'לוטי) אתה מבין שמדובר בתזמון רע. אין ספק שגם אמרתי לו את זה. אני בהחלט מאוכזב ממנו, הוא עשה חיים עם אנצ'לוטי. כשרציתי ללכת להיפרד ממנו הוא פשוט חייך וצחק עם קרלו".

טוכל. לא מקבל את הדין, צילום: רויטרס

"זה פשוט לא נראה טוב וזה שגוי להתנהל בצורה כזאת אחרי שריקת הסיום של הארכה מותחת", המשיך טוכל לירות, "אני יודע שאנצ'לוטי הוא ג'נטלמן ובחור נהדר, אבל כשרציתי לברך אותו בסיום המשחק, ראיתי את השופט צוחק בקול ומחייך עם המאמן היריב..".

על פסילת השער של מרכוס אלונס, הוסיף המאמן: "כנראה זה יותר מדי לבקש כשאתה משחק נגד היריבה הזאת. השופט אפילו לא בדק את השער. אני חושב שהוא צריך היה להישאר הבוס ולא לתת לבן אדם מנותק שיושב על כיסא לעשות החלטות. כשאתה משחק נגד ריאל מדריד יכול להיות שאסור לך לצפות מכולם שיהיה להם את האומץ הדרוש. זה קרה בשני המשחקים".

צ'לסי נפרדת מהברנבאו עם ניצחון חמוץ,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טוכל סיכם עם לא מעט אכזבה: "עשינו שתי טעויות קריטיות, שעלו לנו ביוקר רב. הגיע לנו לעלות שלב אחרי המשחק הערב, אבל כנראה שזה לא נועד לקרות. אין לנו חרטות, אנחנו פשוט יוצאים גאים ממפגש שכזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר