המדינה כולה עוקבת באדיקות אחרי פיגוע הדמים, שהתרחש בערב יום חמישי ברחוב דיזנגוף בתל אביב שבמהלכו נרצחו שלושה ישראלים. כמו אחרי הפיגועים בבאר שבע, בחדרה ובבני ברק, גם הפעם ספורטאים ישראלים הגיבו לאירוע ברשתות החברתיות, כשאחד מהם הוא עמרי כספי.
בימים האחרונים כדורסלן נבחרת ישראל ומכבי תל אביב לשעבר מרבה לשתף את דעותיו הפוליטיות ברשתות, לא מפסיק להעלות פוסטים בנושאים ביטחוניים ובעיקר מותח ביקורת עזה על מדיניות הממשלה. אז אחרי שסיפק את דעתו למיליוני עוקביו על השרה גבי לנסקי, שעודדה תשלום למשפחות הרוצחים ("אני מתבייש בה"), הגיעו הפוסטים הבאים, ואיך נאמר? אדון כספי נגד הטרור ובעד ממשלת ימין מובהקת.

בפוסט שהעלה כספי לפני כמה שעות כתב: "רבותיי - לפי חוק ברשות הפלסטינית, כל ישראלי שנרצח או נפגע משפחת המחבל מקבלת משכורת עם 'בונוסים'. ככל שיש יותר דם, ככה המשפחה מקבלת יותר כסף. חוקי נירנברג 2022.
"ממשלת ישראל צריכה לעשות כל מה שאפשר כדי שמשפחות מחבלים לא יזכו לקבל שקל אחד שספוג בדם!".

יומיים קודם לכן, כספי פרסם פוסט בחשבון הפייסבוק שלו ובו כתב: "המצב הזה מטורף. מאות אלפי לוחמים משוחררים שמדינת ישראל סמכה עליהם לשאת נשק אוטומטי בגיל 18, להרוג ולהיהרג למענה, מאבדים את זכותם להגנה עצמית בגיל 21, כי אפילו אקדח קטן אסור להם להחזיק".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוView this post on Instagram
