מכבי תל אביב חוגגת בחיפה | צילום: מאור אלקסלסי

"אי אפשר לשחרר גם במשחקי הליגה"

במכבי ת"א מרוצים מהרצינות שהפגינו השחקנים ב-75:92 על הפועל חיפה: "לוחצים על הדוושה, רצינו לשמור על המומנטום" • אבי אבן לא העניק יום חופש לשחקנים • אוואנס: "היה מוזר להיכנס לחדר ההלבשה השני"

1 במכבי תל אביב מרוצים מהרצינות והנחישות שהפגינו השחקנים ב-75:92 בחוץ על הפועל חיפה, פחות מ-48 שעות אחרי הניצחון החלק על וילרבאן והעלייה לרבע גמר היורוליג.

"היו לנו כמה משחקי יורוליג רצופים, אבל אי אפשר לשחרר את האחיזה הזו במשחקי הליגה. רצינו ללחוץ על הדוושה", הבהיר קיירי תומאס. "אני שמח שניצחנו אחרי ארבעה משחקי יורוליג, והחבר'ה מסרו 27 אסיסטים", הוסיף אבי אבן.

בקבוצה החמיאו לקינאן אוואנס שקלע 13 נקודות מול האקסית. "הוא עובד קשה, הוא חיובי ומחויב". השחקן עצמו סיפר: "היה מוזר להיכנס לחדר ההלבשה השני. זה היה רק עניין של אנרגיות, רצינו לשמור על המומנטום החיובי. רצינו את המשחק הזה יותר מהם".

ווילבקין תופר שלשה על הפנים של ורגאס, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

2 למרות העומס, הצוות המקצועי לא העניק יום חופש לשחקנים שיערכו היום אימון קליל לקראת המשחק ביום שני מול הפועל גלבוע/גליל שניצחון בו יבטיח לצהובים לפחות את המקום השני לפני הבית העליון, ואם הפועל ירושלים תופתע בראשון לציון, מכבי תעלה לפסגה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...