ספולסטרה זועם על שחקני ההיט, לפנות בוקר | צילום: אי-פי

רותח במיאמי: האסלם ובאטלר התעמתו על הפרקט

ההיט נחלו הפסד לא צפוי מול גולדן סטייט, שבמהלכו השחקנים הצליחו למנוע תגרה אלימה בין הפורוורד הוותיק לכוכב • ספולסטרה, שזעם והטיח את הלוח ברצפה: "אני יודע איך זה נראה מבחוץ. כולם מאוכזבים מהצורה בה הופענו"

גולדן סטייט הייתה אחראית הלילה (בין רביעי לחמישי) לניצחון הסנסציוני על מוליכת המזרח, מיאמי היט, 118:104. ההישג הבלתי צפוי הגיע למרות סגל חסר במיוחד של האורחים (לא סטף קרי, קליי תומפסון ודריימונד גרין), ומסתבר שההפסד הביתי כלל לא עבר בשתיקה אצל המארחת העצבנית.

הפעם מדובר באירוע שנקלט במצלמות במחצית השנייה, כאשר התקיים ויכוח קולני על סף האלים בפסק זמן בין הכוכב ג'ימי באטלר ליודוניס האסלם הוותיק. בפתיחת המחצית השנייה, אחרי ריצה משמעותית של האורחים (0:19), המאמן אריק ספולסטרה הזעיק פסק זמן, במהלכו נראו באטלר האסלם מטיחים דברים קשים אחד לעבר השני.

הפורוורד בן ה-41 עוד ניסה להגיע לבאטלר וצעק עליו: "אני אכסח אותך!", כאשר שאר שחקני הקבוצה הצליחו למנוע עימות פיזי בין השניים. בתגובה, ספולסטרה הטיח את הלוח בחוזקה על הפרקט, ורק אחרי שתי דקות מתוחות, שחקנים חזרו לשבת על הספסל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בסיום, ספולסטרה לא נקב בשמות, אך הצליח להעביר ביקורת מרומזת: "השחקנים הוותיקים צריכים להוביל כי יש לנו דברים להשיג העונה. אני יודע איך זה נראה מבחוץ, אבל עדיף בצורה הזאת מאשר לשחק בלי תשוקה ובלי שום מאמץ. מי יודע, אולי היינו צריכים את הבעיטה הזו בישבן כדי להתעורר. לא שיחקנו בצורה שרצינו, כל אחד מהשחקנים בפסק זמן היה מאוכזב מאיך ששיחקנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו