"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בהפועל ת"א יודעים: "חילקנו מתנות בשני הגולים הראשונים"
האדומים דווקא יצאו מעודדים מהיכולת שהציגו בהפסד למכבי חיפה בסמי עופר והחמיאו לפרדי פלומין, שהצליח לבלוט למרות הכושר החלקי • בקבוצה יקבלו במהלך היום את תוצאות פענוח ה-MRI, שעבר השוער ארנסט שטקוס
שחקני הפועל תל אביב, אתמול בסיום המשחק בסמי עופר | צילום: מאור אלקסלסי

בהפועל ת"א יודעים: "חילקנו מתנות בשני הגולים הראשונים"

האדומים דווקא יצאו מעודדים מהיכולת שהציגו בהפסד למכבי חיפה בסמי עופר והחמיאו לפרדי פלומין, שהצליח לבלוט למרות הכושר החלקי • בקבוצה יקבלו במהלך היום את תוצאות פענוח ה-MRI, שעבר השוער ארנסט שטקוס

שי ארצי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

על פניו קשה להאמין שיש דברים טובים אחרי שמפסידים 0:3, ולא משנה מי היתה היריבה, אבל בהפועל תל אביב דווקא יצאו מעודדים מהיכולת שהציגו בהפסד אתמול למכבי חיפה.

"ההבדל בינינו לבין מכבי חיפה שהם הגיעו לשלושה מצבים טובים והבקיעו ואנחנו לא", אמר המאמן קובי רפואה, שהוסיף "חילקנו מתנות בשני הגולים הראשונים". בהפועל היו מרוצים מאוד מההופעה של פרדי פלומין, שלמרות שהוא לא נמצא בכושר הכי טוב, היה אחד השחקנים הבולטים במגרש והמצטיין בשורות האדומים.

פרד פלומין, למרות הכל - מחמאות, צילום: מאור אלקסלסי

האדומים אמורים לקבל היום (ראשון) את פענוח ה-MRI שעבר השוער ארנסט שטקוס, שכזכור נפצע במרפק. הערכות מדברות על תקופת היעדרות של יותר מחודש וחצי, אבל בצוות המקצועי יחליטו האם הם מצרפים שוער מאוקראינה או רוסיה רק לאחר שהפענוח יגיע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הקשר שי אייזן סיכם את ההפסד של קבוצתו ואמר: "מבאס לפתוח את הפלייאוף העליון בהפסד כזה, אבל היינו במשחק, ניסינו ליזום וללחוץ גבוה נגד מכבי חיפה ומה שעשה את ההבדל זה שאנחנו החמצנו והם הבקיעו. אתם תראו הפועל ת"א חזקה בפלייאוף העליון, אנחנו לא באים להתבטל אלא לעשות פלייאוף טוב"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...