"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נא להדק חגורות: תכירו את הבת הדוגמנית של אלון מזרחי
סאן מזרחי, הבת הבינלאומית של האווירון, היא שם מוכר בפריז הממותגת • עכשיו הגיע הזמן, שגם אתם תהיו בעניינים • אז בואו נמריא
סאן מזרחי. דומה לאבא? | צילום: אינסטגרם

נא להדק חגורות: תכירו את הבת הדוגמנית של אלון מזרחי

סאן מזרחי, הבת הבינלאומית של האווירון, היא שם מוכר בפריז הממותגת • עכשיו הגיע הזמן, שגם אתם תהיו בעניינים • אז בואו נמריא

רותם רוזנסקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עכשיו זה התור שלה. כבר שנים על גבי שנים שהאווירון, הלא הוא אלון מזרחי, עושה לא מעט רעש. הקריירה הכובשת, הזוגיות עם ורד שעלתה לכותרות, הפרסומת לבזק עם עומר אדם, ועכשיו הגיע התור של הדור הצעיר.

בפריז כבר שמעו על סאן מזרחי, שהיא ממש לא דוגמנית מתחילה, אלא אחת עם רזומה עשיר, שכבר הספיקה להצטלם למותגי יוקרה ענקיים. הפנים שלה מרוחות על לא מעט שלטי חוצות בפריז, שם היא מתגוררת, והיא צועדת בגאווה על המסלול.

סאן מזרחי. אפשר להמריא,

אז עד הקמפיין הגדול הבא, אתם מוזמנים להתמוגג מהתמונות שלה. ואגב, לכל התוהים, היא תפוסה חזק.

סאן מזרחי. כובשת את פריז, צילום: אינסטגרם
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
סאן מזרחי. אמא ואבא בטח גאים, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...