בכר: "שהר? לא מתעסק בשטויות. הוא ישחק לפי הצורך"

מאמן מכבי חיפה מתכונן לדרבי ועל הדרך מתייחס לאמירות של אמו של החלוץ: "בן מתאמן בצורה טובה" • על המשחק בשבת: "להפועל יש את אחת ההתקפות בליגה. חשוב לא להיגרר לפרובוקציות" • פלאניץ' בטוח: "מאבק האליפות יילך עד הסוף. גם בשנה שעברה מכבי ת"א הצליחה לחזור"

ברק בכר. מאמין בקבוצה שלו, צילום: מאור אלקסלסי

הדרבי החיפאי בשבת מושך הרבה מאוד עניין. האצטדיון מכור מראש והערכת המצב של המשטרה היא שלמעלה מ-1000 אוהדי מכבי ליפה קנו כרטיסים ליציע אוהדי הפועל. לשם כך, המשטרה העבירה את יציע הכסף הדרומי לקהל האורח, במקרה הזה של מכבי חיפה.

כעת, אוהדי מכבי, שרכשו כרטיסים ליציעים של אוהדי הפועל, יצטרכו להחליף אותם בקופות שמפעילה מכבי חיפה. מבחינת ההרכב, המאמן ברק בכר יחסר את מוחמד אבו פאני עקב הרחקה.

צ'ארון שרי צפוי לחזור ל-11, כאשר הפעם שוב ישתנה המערך והירוקים לא יעלו עם שלושה בלמים. שון גולדברג ישחק עם בוגדן פלאניץ' במרכז ההגנה. "אין ספק שמרגישים את האווירה בעיר", אמר הבוקר (חמישי) המאמן ברק בכר לקראת המשחק, "הדרבי חשוב כי אנחנו במקום הראשון ורוצים להמשיך להיות שם. צריך לעשות את הדברים טוב וכשזה קורה אנחנו מנצחים".

אימון מכבי חיפה בכפר גלים. מה תהיה התוצאה בדרבי?, צילום: מישל דוט קום

עוד הוסיף בכר: "המשחק האחרון לא הזכיר את המשחקים ההם כי היה קשה אבל ניצחון לא פחות חשוב. היה חשוב לנצח גם משחק כזה קשה וכך יהיה גם בשבת. להפועל יש את אחת ההתקפות בליגה".

בכר נשאל על פרובוקציות שהיו בדרבים קודמים ואמר: "לא להיגרר לפרובוקציות זה משהו שאנחנו שמים עליו דגש. יש שיפור בדבר הזה ושחקנים שלנו לפעמים נגררים לזה, יש אמוציות. אחרי הדרבי הקודם הפועל חיפה יבואו דרוכים".

על חסרונו של מוחמד אבו פאני, אמר בכר: "אבו פאני חשוב וחבל שהוא לא יכול לשחק אבל יש שחקנים טובים. המועדון עיבה את הסגל ולשמחתי זה לא יורגש".

בכר נשאל על האמירות של בתיה סהר על כך שבן שהר משותף פחות דקות ואמר: "אני לא מתעסק בשטויות. השחקן מתאמן טוב והוא ימשיך לשחק לפי הצורך של הקבוצה. זה מה שהיה וזה מה שימשיך להיות".

על חזרתו של צ'ארון שרי סיפר המאמן: "שרי חזר מפציע וזו הסיבה שלא פתח במשחק האחרון. הוא נכנס ועזר לנו לנצח. הוא קפטן שני פה, שחקן חשוב והוא עוזר לנו. אם הוא יפתח או לא? נראה בשבת".

אימון מכבי חיפה. דריכות בירוק, צילום: מישל דוט קום

הבלם בוגדן פלאניץ' הוסיף: "ידענו לפי כמות הכרטיסים שנמכרו שזה המשחק הכי חשוב לקהל. הם באים לכל משחק. בראשון יש גם דרבי בבלגרד אז זה די דומה. אני צופה משחק קשה אבל מה שחשוב מבחינתנו הוא לקחת שלוש נקודות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על השינוי ביכולת המשחקים האחרונים, אמר הסרבי: "אי אפשר לשחק לאורך כל העונה באותה הרמה. למדתי מהטעויות שלנו וכך גם החברים להגנה. נבוא למשחק הבא הרבה יותר טוב. חשוב מאוד שלא לספוג כדי לנצח. אם לא היינו סופגים בקרית שמונה היינו מנצחים. אם אנחנו לא כובשים בהתחלה אז מן הסתם יותר קשה אבל ראינו במשחק האחרון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר