"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הגיע הזמן להוריד כבר את הציפיות מרונאלדו וממסי"

הכוכב הפורטוגלי של יונייטד אומנם כבש אמש שער ראשון ב-2022 (0:2 על ברייטון), אבל גארי ליניקר קצת פחות התלהב: "הם עדיין עושים דברים נפלאים, אבל אפילו 'אלוהי הכדורגל' לא יכולים לנצח את הזמן"

,עודכן
0השמעה
כריסטיאנו רונאלדו. שבר בצורת מול ברייטון, צילום: אי-פי

כריסטיאנו רונאלדו שבר אמש (שלישי) בצורת של שישה משחקים כאשר כבש בניצחון 0:2 של מנצ'סטר יונייטד על ברייטון, במסגרת משחק השלמה בפרמיירליג. השדים האדומים עלו למקום הרביעי והכוכב הפורטוגלי שיחרר הרבה אוויר עם שער ראשון ב-2022.

מסתבר שגם רונאלדו התקשה לעבור לסדר היום על היום החגיגי והעלה פוסט לרשתות: "אנחנו חוזרים למסלול כי אף אחד לא מרים ידיים. הדרך היחידה לחזור לעניינים היא לעבוד קשה בצורה אינדיבידואלית וקבוצתית. כל השאר זה סתם רעש".

Back on track! Nobody gives up and there’s only one way to get back on track: hard work, team work, serious work. Everything else is just noise. Let’s go Devils!🔴⚫️💪🏽pic.twitter.com/u8sZzzJQn5

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano)February 15, 2022

בסיום המשחק, מאמן מנצ'סטר יונייטד רלף רנגניק דווקא החמיא לפורטוגלי: "זה היה המשחק הכי טוב שלו מזה כמה שבועות. כריסטיאנו היה מאוד אנרגטי ובמשך 90 דקות הוא ניסה לחברים שלו על המגרש. כמו שהוא תמיד עושה".

Messi is 35 in June. Ronaldo has just turned 37. We should probably lower our expectations. They still do wonderful things, but not even these footballing Gods can defy father time forever.https://t.co/NXNUlyKMay

— Gary Lineker 💙 (@GaryLineker)February 15, 2022

על רקעהחמצת הפנדל של לאו מסי מול ריאל מדרידשהתרחש באותן שניות בהן כריסטיאנו מצא את הרשת באולד טראפורד, מי שקצת פחות התלהב מהיכולת של שני האייקונים הגדולים בכדורגל העולמי, היה גארי ליניקר, שצייץ: מסי כבר בן 35, רונאלדו בדיוק הגיע לגיל 37. כנראה שאנחנו צריכים להנמיך את הציפיות שלנו. הם עדיין עושים דברים נפלאים, אבל אפילו 'אלוהי הכדורגל' הללו לא יכולים לנצח את הזמן...".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מסי עם כדור הזהב. להוריד ציפיות?,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר