"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לואיס הרננדס עזב את מכבי ת"א: "חוויה שאנצור בליבי כל חיי"
אחרי שנה ושלושה חודשים, הבלם עזב את קריית שלום לאחר שחתם בקאדיס הספרדית • הרננדס: "עוזב בעצב בגלל הפרידה מכול החברים במועדון"
לואיס הרננדס. חזר לספרד| צילום: רויטרס

לואיס הרננדס עזב את מכבי ת"א: "חוויה שאנצור בליבי כל חיי"

אחרי שנה ושלושה חודשים, הבלם עזב את קריית שלום לאחר שחתם בקאדיס הספרדית • הרננדס: "עוזב בעצב בגלל הפרידה מכול החברים במועדון"

,עודכן
0השמעה

עכשיו זה רשמי, לואיס הרננדס עזב הערב (שני) את מכבי תל אביב ויצטרף לקאדיס לאחר שסיכום הושג בין שני המועדונים על העברתו של הבלם הספרדי. יצוין כי מכבי לא תקבל דמי העברה עבורו.

הרננדס הצטרף לקריית שלום ממלאגה הספרדית באוקטובר 2020 כשבעונתו הראשונה היה שותף להעפלה ל-32 האחרונות בליגה האירופית ולזכייה בגביע המדינה כשכבש את שער הניצחון בגמר הגביע נגד הפועל תל אביב. בעונת 2021/22 הרננדס היה שותף להעפלה לשלב 32 האחרונות בקונפרנס ליג כשסה"כ ערך במדי המועדון 69 הופעות בהן 19 משחקים במסגרת האירופית וכבש סה"כ 3 שערים.

בהצלחה לואיס! 💛pic.twitter.com/1LT91Q8m08

— Maccabi Tel Aviv FC (@MaccabiTLVFC)January 31, 2022

הרננדס אמר לאתר הרשמי: "זכיתי להרבה דברים בחיי מתוקף היותי כדורגלן מקצוען, כשאחד הדברים אותם אני מעריך במיוחד היא האפשרות שניתנה לי להכיר מדינות, תרבויות ואנשים מכל רחבי העולם. לי ולמשפחתי זיכרונות נפלאים מהשהות שלנו בתל אביב למרות קשיי ההסתגלות בעקבות הקורונה הארורה. להגיע למועדון כה מפואר כמו מכבי היה חוויה שאנצור בליבי כל חיי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"עיר מדהימה ומועדון ענק, עם תרבות מפוארת המתהדרת באנשים נפלאים המממשים את החזון של המועדון להיות מצטיין ככל האפשר. ברצוני להודות לכל העובדים במועדון, לחברי השחקנים, לצוותים המקצועיים שעבדתי איתם, להנהלה, לבעלים מיץ' גולדהאר ולאוהדים על היחס והחיבה שהענקתם לי במשך כל שהותי כאן. אני עוזב בעצב בגלל הפרידה מכולכם, אבל בתקווה ושאיפה שדרכינו יצטלבו יום אחד בעתיד. תודה מעומק הלב, לואיס הרננדס".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו