"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
חזרה להוביל

לקחו את הצ'אנסה: הפועל ב"ש גברה 0:1 על הפועל ירושלים

הקבוצה של רוני לוי הצליחה להשיג ניצחון שני ברציפות ולשוב באופן זמני לפסגה • אנסה נגח לרשת בדקה ה-44 אחרי בישול של אספרייה • המארחת נשארה צמודה לקו האדום

,עודכן
0השמעה
אנסה חוגג את השער היקר של הפועל ב"ש, צילום: ברני ארדוב

שבוע אחרי שהצליחה להפתיע את האלופה בביתה, הפועל ירושלים ניסתה גם הערב (שבת) לשחזר את הריטואל אך הפעם נאלצה להרים ידיים מול הפועל באר שבע, שלקחה את כל הקופה עם 0:1 גדול קטן באצטדיון טדי.

הקבוצה של רוני לוי הצליחה להשיג ניצחון שני ברציפות ולשוב באופן זמני לפסגה, לפחות עד שמכבי חיפה תשלים את משחקה מחר מול מכבי נתניה.

המובילה הטרייה מצאה את הרשת רק סמוך להפסקה כאשר בדקה ה-44 אספרייה הגביה למרכז עם הרבה טאץ' ואנסה נגח ברכות וגם עם הרבה חוכמה לרשת של הירושלמים.

אנסה חוגג עם הפועל ב"ש,צילום: ם בש 29/01/2022 צילום: ברני ארדוב
אנסה חוגג את השער היקר של הפועל ב"ש,צילום: ברני ארדוב

במחצית השנייה, שתי הקבוצות הורידו הילוך ולכן עיקר האקשן התרחש דווקא מחוץ לקווים כאשר רוני לוי תכנן להחליף את ספורי בדקה ה-69, אך לאחר שהקשר סימן בתימהון רב לעבר הספסל, המאמן עשה פרסה והחליט להשאירו במגרש כאשר חטואל ואנסה נאלצו לפנות את מקומם. 4 דקות לסיום, הפעם ספורי הוחלף באופן סופי, כשהפעם העניין עבר ללא תקלות מיוחדות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר