אחרי הניצחונות המוקדמים של וושינגטון, בוסטון ושארלוט, מחזור המשחקים החגיגי של יום מרטין לותר קינג נמשך הלילה (בין שני לשלישי) עם לא מעט מפגשים מרתקים.
קליבלנד - ברוקלין נטס 107:114
מי יעצור את הקאבס, שחיברו הלילה ניצחון חמישי ברציפות ועלו למאזן מחמיא של 18:27. ללא קווין דוראנט, קיירי אירווינג אמנם רשם שיא עונתי של 27 נקודות, אבל זה לא ממש הספיק מול המארחת שהסתכלה עמוק בעיניים של המודרגת שנייה במזרח ערב המשחק. דריוס גרלנד רשם לעצמו עוד משחק אפקטיבי עם 22 נקודות ו-12 אסיסטים, כשגם ג'ארט אלן ריקד לו עם דאבל דאבל של 14 נקודות ו-10 ריבאונדים. בצד השני, 22 נקודות, 10 אסיסטים ו-7 ריבאונדים של ג'יימס הארדן, לא הצליחו לעצור את הקריסה של הנטס ברבע האחרון (19:27).
.@dariusgarland22 has a couple more assists to dish out -- one to his @cavs teammates and one to the best fans in the league.#LetEmKnow | #NBAAllStar | @SerenaWinters pic.twitter.com/MGZqbI3YaQ
— Bally Sports Cleveland (@BallySportsCLE) January 17, 2022
סן אנטוניו - פיניקס 121:107
סגנית האלופה סופרת כבר ארבעה ניצחונות רצופים הרבה בזכות רבע רביעי קטלני בו רצה עם 16:34. דווין בוקר הבלתי נגמר יזכור לטובה את הלילה האחרון בו קבע שיא עונתי של 48 נקודות (18 מ-33 מהשדה). ביסמאק ביומבו השלים את התמונה עם דאבל דאבל של 17 נקודות ו-14 ריבאונדים. כריס פול הוסיף 15 ו-12 אסיסטים. בצד השני, ג'ייקוב פולטל הצטיין עם 23 נקודות ו-14 ריבאונדים.
D-Book went OFF in San Antonio 👀 pic.twitter.com/Vso4clrkg5
— NBA TV (@NBATV) January 18, 2022
אטלנטה - מילווקי 114:121
ההוקס הצליחו לקטוע רצף של 10 הפסדי בית רצופים הרבה בזכות טריי יאנג, שהיה נהדר עם 30 נקודות ו-11 אסיסטים, דיאנדרה האנטר גם גירד את הדאבל דאבל (20 ו-9 ריבאונדים) וסוף סוף המארחת הצליחה לסיים 48 דקות בבית עם חיוך. בצד השני, הבאקס, שכבר סופרים ארבעה הפסדים בחמשת המשחקים האחרונים, נפלו מהרגליים ברבע המכריע. כריס מידלטון הצטיין עם 34 נקודות. יאניס אנטטוקומפו סיים עם 27 נקודות, 6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים.
לוס אנג'לס לייקרס - יוטה 95:101
לברון ג'יימס, שתרם 25 נקודות לניצחון היוקרתי, הוביל את קבוצתו לריצת 4:17 ברבע המכריע ומשם הג'אז כבר התקשו לחזור. סטנלי ג'ונסון, שחתם על חוזה זמני, סייע עם 15 נק' משלו. ראסל ווסטברוק הפעם נשאר מרוכז עם 15 נקודות חשובות. מייק קונלי הוביל את המפסידה עם 20 נקודות, רודי גובר שוב הגיע לעבודה עם דאבל דאבל של 19 נקודות ו-16 ריבאונדים.
Bron delivered against the Jazz with 25 PTS, 7 REB, 7 AST 💪 pic.twitter.com/yomuT6oaTN
— NBA TV (@NBATV) January 18, 2022
לוס אנג'לס קליפרס – אינדיאנה 133:139
ניקולא באטום ניצל את המשחק נטול ההגנות כדי לקבוע שיא עונתי של 32 נקודות, במרחק 3 נקודות משיא הקריירה שלו שנקבע לפני קרוב לעשר שנים. אגב, כל הנקודות של הצרפתי נקלעו בשני הרבעים האחרונים, דבר שסייע לקבוצתו לשפר את המאזן העונתי שלה (23:22). 26 נקודות ו-9 ריבאונדים של כאריס לוורט, לא הספיקו לפייסרס, שצללו למאזן 29:15.
ממפיס - שיקגו 106:119
אחרי ההפסד לדאלאס, הגריזליס דווקא הצליחו להתאושש במהירות שיא, כשרשמו ניצחון מספר 12 ב-13 המשחקים האחרונים שלהם מול הבולס, שכבר סופרים הפסד רביעי ברציפות. כאילו שלא ידעתם, אבל שוב ג'ה מוראנט נצץ מעל כולם עם 25 נקודות, כאשר גם דזמונד ביין קולע אותה כמות של נקודות. מנגד, 24 נקודות של דמאר דרוזן, לא הספיקו לשוורים, שירדו למאזן 14:27.
JITTY JAM @konchjitty55 // #GrzNxtGen pic.twitter.com/i62o5PlQiR
— Memphis Grizzlies (@memgrizz) January 17, 2022
במשחקים נוספים: אורלנדו - פורטלנד 98:88, מיאמי - טורונטו (99:104, דאלאס - אוקלהומה סיטי 102:104.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו