אחרי 2 הארכות: חולון ניצחה את הפועל חיפה ועלתה לחצי גמר גביע המדינה
למרות שפיגרו ב-17 נקודות במחצית הראשונה, החניכים של גיא גודס הצליחו לחולל מהפך עם 79:85 דרמטי בדרך לארבע הגדולות של המפעל • ג’ו רגלנד הצטיין עם 22 נקודות
Your browser doesn’t support HTML5 audio
ככה אנחנו אוהבים לראות משחקי גביע:הפועל חולון ניצחה הערב (ראשון) 79:85 את הפועל חיפה לאחר שתי הארכות ועלתה לחצי גמר גביע המדינה.
הרבע הראשון נפתח טוב מבחינת חולון, אבל אז הגיעה נפילה גדולה ברבע השני כשהחיפאים רצו ל-8:30 ויתרון דו ספרתי מבטיח. לחץ רב שרר בהיכל טוטו בחולון, אבל חבורת הפייטרים והשחקנים המנוסים שכוללת את כריס ג'ונסון (לקח 10 ריבאונדים עם כתף פצועה), גיא פניני (ביום קליעה לא טוב), פרדריק בורדיון (נפלא בשני צדי המגרש) ואדם סמית' (לא מוערך מספיק) החזירה את גיא גודס מבור עמוק.
ג'ו רגלנד לקח פיקוד עם מהלכים גדולים בהתקפה (22 נקודות), סמית' ובורדיון עזרו לו עם מהלכים חשובים והסגולים עלו לחצי הגמר בפעם החמישית בשש השנים האחרונות.
הפועל חיפה נתנה מלחמה הרואית בניסיון להעפיל לארבע האחרונות בגביע לראשונה מאז עונת 1998/99, קאדים אלן שיחק עם רגל פצועה וקלע 24 נקודות וגרגורי ורגאס עם 13 נקודות, 8 ריבאונדים ו-5 אסיסטים עשו הכל, אבל אף שחקן חוץ מהם לא קלע בספרות כפולות, למרות שהמשחק התארך ל-50 דקות. ככה קשה להעפיל לחצי הגמר.


