שוב בחיים: מכבי תל אביב ברבע הגמר אחרי קרב פנדלים דרמטי בקרית שמונה
אחרי 2:2 בתום 120 דקות, מחזיקת החיים עלתה לשמונה הגדולות בסיומה של דרמה גדולה וקרב פנדלים (3:5) מותח • פרייר הבקיע ראשון (9), והשלים צמד (61) עם שער שספק עבר את הקו • שמיר קבע שוויון במחצית הראשונה ואבי ריקן השווה פעם נוספת עם טיל לחיבורים (85)
Your browser doesn’t support HTML5 audio
מעצבן לדבר על טעויות שיפוט. על אחת כמה וכמה אם הן מכריעות משחקים. אבל עוד יותר מעצבן שבשנת 2022 יש טעויות שיפוט בגלל שאין VAR וזה בדיוק מה שקרה למכבי ת"א נגד עירוני ק"ש.
מורגן פרייר הפתיע את הצהובים אבל עדן שמיר הגיב מהר ולא חגג מול האקסית. מכבי היתה יותר טובה ויותר מסוכנת אבל אז כדור של פרייר, שבכלל לא בטוח שעבר את קו השער, אושר על ידי הקוון כי אין VAR.
גולאסו גדול של אבי ריקן השאיר את מחזיקת הגביע בחיים ושלח את המשחק להארכה, לא לפני שריקה לנבדל (שלא היה), שמנע מהצהובים אולי לנצח את ההתמודדות.
בהארכה מכבי תל אביב הגיעה להמון מצבים אבל בסופו של דבר היא לא הצליחה להבקיע והמשחק הלך לדו קרב מהנקודה הלבנה. בפנדלים דניאל פרץ עצר בעיטה של מוחמד שכר והצהובים גם יהיו בשמונה הגדולות.

