"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כחודש אחרי הלידה: קורל סימנוביץ' שוב מפתיעה

הדוגמנית הישראלית והצמודה של סרג'יו רוברטו, עזבה לרגע את הבקבוקים והחיתולים, לטובת קמפיין יוקרתי של מותג איפור צרפתי • לנו נשאר רק להצדיע

,עודכן
0השמעה
קורל סימנוביץ'. עזבה לרגע את ההחתלות, צילום: עידו לביא

חופשת לידה? הצחקתם אותה. פחות מחודש אחרי שילדה את הבייבי השני שלה, דילן,קורל סימנוביץ'מצטלמת בשושו לקמפיין יוקרתי של מותג האיפור Stendhal, היישר מפריז הקפואה.

אז מתברר שבזמן שהיא עושה פוזות למצלמות וצוחקת כל הדרך לבנק, קורל ממשיכה לחזור לשגרה, ואת כל הביקורות והטוקבקים היא משאירה הרחק מאחור.

View this post on Instagram

A post shared by Coral Simanovich Roberto (@coralsimanovich)

אגב, מותג הביוטי המדובר יגיע לארצנו לרשת הקוסמטיקה "אפריל", שם ייתנו הזדמנות לכל בנות ישראל לנסות קצת מהגלאם של קורל. אנחנו פשוט מצדיעים לה, כי בין כל ההחתלות לבקבוקים היא בהחלט עומדת בגאון במשימה.

קורל סימנוביץ'. קיבלה קמפיין יוקרתי,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קורל סימנוביץ'. תנסו לעצור אותה,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר