"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אריקסן שבר שתיקה: "מתתי לחמש דקות. רוצה לשחק במונדיאל"

הקשר הדני שהתמוטט על הדשא ביורו האחרון, שחזר את רגעי הטראומה: "חולם לשחק בפארקן ולהוכיח שמה שקרה היה חד פעמי. מדהים אותי כמה אנשים הרגישו צורך לכתוב לי. עכשיו אני בכושר שיא והולך להוכיח שאני אכן מתאים לרמה הגבוהה"

,עודכן
0השמעה
אריקסן. ישחק במונדיאל?, צילום: טוויטר

מי לא זוכר את האירוע הדרמטי של יורו 2020, שהתרחש כבר ביום המשחקים השני כאשר כריסטיאן אריקסן, קשר דנמרק התמוטט על כר הדשא, איבד הכרה וניצל בנס. באותו רגע חבריו הקיפו אותו במטרה להסתיר את פעולות ההחייאה שנעשו בו על המגרש ויצרו תמונה שהפכה לסימן ההיכר של הקיץ האחרון.

אריקסן שעבר החייאה על הדשא, בסיומה הועבר לבית החולים כשהוא בהכרה, שמר על שקט תקשורתי בשבעת החודשים מאז האירוע הקשה, אך הערב (שלישי) בחר לשבור אותה, כשהתראיין לערוץ הדני "DR".

It’s been a while.
I hope this video explains how I feel towards all the messages, letters, mails, flowers, thoughts and everything else I’ve got!
Thank you for all the ❤️pic.twitter.com/0uvmvsn5D8

— Christian Eriksen (@ChrisEriksen8)January 4, 2022

"מדהים שמה שקרה לי השפיע על הרבה אנשים שהרגישו שהם צריכים לגרום לי ולמשפחה שלי לדעת זאת", סיפר השחקן הדני, "מדהים אותי כמה אנשים הרגישו צורך לכתוב לי. בבית החולים אמרו שאני ממשיך לקבל עוד ועוד פרחים. זה היה מוזר, לא ציפיתי שאקבל פרחים כי מתתי לחמש דקות.

כריסטיאן אריקסן. מדבר על הכל,צילום: רויטרס

"זה היה יוצא דופן, אני יודע שאנשים ראו את זה ובכו בסלון או בכל מקום אחר שהם היו. אני רוצה להודות לכל אחד. אמרתי תודה לרופאים ולחבריי לנבחרת שפגשתי, אבל אני רוצה להודות גם לכל מי שדאג, שלח מכתבים או פרחים באיטליה ובדנמרק. הודתי לאנשים שנתקלו בי ברחוב באיטליה או בדנמרק, קיבלתי תמיכה מכל העולם וזה עזר לי לעבור את התקופה הזו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"המטרה שלי לשחק במונדיאל בקטאר, זו המטרה והחלום. אני בטוח שאני יכול לשוב כי אני לא מרגיש שונה מבחינה פיזית, אני בכושר שיא, עדיין יש עוד זמן אז עד אז אני הולך להוכיח שאני שוב ברמה הזו. אני גם חולם לחזור לנבחרת ולשחק בפארקן שוב. להוכיח שמה שקרה היה חד פעמי ושזה לא יחזור על עצמו. רוצה להוכיח שהמשכתי הלאה ושאני יכול לשחק שוב בנבחרת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר