עבדול ג'באר נגד לברון ג'יימס: "חייב לתמוך בחיסוני הקורונה"

אגדת ה-NBA מתח ביקורת על כוכב לוס אנג'לס לייקרס בעקבות פוסט חסר אחריות, שפרסם הקינג על מחלת הקורונה: "החיסונים יכולים להציל את חברי הקהילה שלנו וההתנהלות שלו היא מכה רצינית למורשת שלו"

לברון ג'יימס. לא מבין את ההבדל?, צילום: אי.פי

קארים עבדול ג'באר נגד לברון ג'יימס. אגדת ה-NBA מתח הערב (שלישי) ביקורת עזה על כוכב לוס אנג'לס לייקרס בעקבות פוסט חסר אחריות, שפרסם הקינג על מחלת הקורונה..

כזכור, בשבוע שעבר על מנת להוכיח שנגיף הקורונה הוא לא בדיוק קטלני כפי שהוא מוצג בתקשורת, ג'יימס העלה פוסט באינסטגרם בו נראים שלושה גיבורי על לבושים במדי ספיידרמן, שמצביעים אחד על השני וכל אחד מהם מייצג מחלה אחרת: קורונה, שפעת וצינון.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by 👑 (@kingjames)

כאמור, מי שממש לא אהב את ההשוואה חסרת האחריות הוא עבדול ג'באר, שאמר: "חבל מאוד שלברון לא מבין את ההבדל בין שלוש המחלות, למרות כל המידע שמוצג בתקשורת. לברון חייב להיות תומך נלהב בחיסונים, שלבטח יכולים להציל חיים ובוודאי בקהילה השחורה שלנו. החיסונים יכולים להציל את חברי הקהילה שלנו וההתנהלות שלו היא מכה רצינית למורשת שלו".

עבדול ג'אבר עם בנו. מותח ביקורת על המלך, צילום: מתוך טוויטר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, בליגה הטובה בעולם שמתמודדת בימים האחרונים עם התפשטות חריפה של הקורונה הוחלט לקצר את תקופת הבידוד הנדרשת מהשחקנים וצוות האימון, כאשר על פי ההוראות החדשות עליהם לשהות בבידוד שישה ימים ולא עשרה במידה וימצא כי אינם מדבקים לנגיף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר