הפועל ב"ש ממשיכה להתקדם, לאט לאט, כמו קבוצת פוטבול שעוברת עשרה יארד, ועוד עשרים, עד הטאצ' דאון. אין לה איזה רץ שחורש את המגרש ומטריף את הקהל, הכל הולך בניחותא, בסבלנות ואיטיות, עוד ניצחון ועוד אחד, 3 נקודות ושבוע נוסף במקום הראשון.
הקבוצה של רוני לוי מתחילה כל משחק ומביטה לסוף המגרש, שם נמצאים 3 נקודות. בדרך חוטפים, נאבקים, אבל אם המטרה הושגה- טאצ' דאון. מול הפועל חדרה המאבק היה אפילו קשה יותר משחשבו. שובל גוזלן עם שער מוקדם (11) העלה את המארחים ליתרון.
אבל ב"ש של העונה עיקשת, חזקה, חושבת רק על הנקודות ולא על מה שבדרך. גם אם השערים קשים, כמו הגבהה של רמזי ספורי שנכנסת לרשת (36) או זינוק מקרוב של מיגל ויטור ודחיקה עם הראש לתוך השער של רובי לבקוביץ' (68), טאצ' דאון. 1:2 חשוב, קשה במאבק אליפות שהולך ראש בראש מול מכבי חיפה.
מהמחזור החמישי שואלים מדי שבוע, עד מתי ב"ש תוכל לסחוב ככה, אבל על הכתפיים של ויטור, רוקאביצה, ספורי ובריירו עומדות בעומס עד כה.

