"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פאולו סוזה ימונה למאמן פלמנגו, בפולין רותחים
אקס מכבי תל אביב צפוי להתיר את החוזה שלו בנבחרת פולין לטובת חתימה בקבוצה הברזילאית • יו"ר ההתאחדות רותח: "התנהגות מאוד לא אחראית שסותרת את ההבנות שלנו"
פאולו סוזה. מישהו כזה צריך בנבחרת ישראל | צילום: אי.אף.פי

פאולו סוזה ימונה למאמן פלמנגו, בפולין רותחים

אקס מכבי תל אביב צפוי להתיר את החוזה שלו בנבחרת פולין לטובת חתימה בקבוצה הברזילאית • יו"ר ההתאחדות רותח: "התנהגות מאוד לא אחראית שסותרת את ההבנות שלנו"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פאולו סוזה, שגם הספיק לאמן את מכבי ת"א בעונת 2013/4, צפוי להתיר את החוזה שלו בנבחרת פולין לטובת חתימה בפלמנגו הברזילאית.

המאמן הפורטוגלי בן ה-52, שכבר הספיק להיפגש עם ראשי פלמנגו בליסבון וסיכם את כל תנאיו, הודיע לראשי ההתאחדות הפולנית על רצונו לעזוב לאלתר אחרי כמעט שנתיים בתפקיד, אך הבקשה לא בדיוק התקבלה בברכה.

כאמור, בעקבות בקשת השחרור, צזארי קולשה, יו"ר ההתאחדות בפולין הבהיר בכעס: "פאולו סוזה הודיע לי על רצונו לעזוב את הנבחרת הפולנית בגלל הצעה ממועדון בברזיל. מדובר בהתנהגות מאוד לא אחראית שסותרת את ההבנות שלנו. לכן גם סירבתי לבקשה שלו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

סוזה הוביל את נבחרת פולין ביורו 2020 ובנוסף אימן גם בהונגריה ושוויץ, שם זכה באליפות עם באזל. ב-2015 עבר לליגה האיטלקית שם אימן את פיורנטינה ובנוסף אימן גם את בורדו הצרפתית ובליגה הסינית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...