וושינגטון וויזארדס הצליחה לפנות בוקר (חמישי) לקטוע את הרצף השלילי ולחזור למסלול הניצחונות עם 116:119 אחרי ההארכה על דטרויט בחוץ בזכות שלשה קריטית של קייל קוזמה, 0.6 שניות לסיום תוספת הזמן.
הוויזארדס השיגו ניצחון ראשון אחרי שלושה הפסדים וראשון גם במסע משחקי החוץ שהסתיים כאשר דני אבדיה סיים משחק מוצלח עם 10 נקודות, 6 ריבאונדים וחסימה אחת ב-21 דקות על הפרקט. הפורוורד הישראלי, שקלע 7 נקודות כבר ברבע הראשון, כולל שלשה מרשימה על הבאזר, הוסיף עוד שלשה במחצית הראשונה וסיים עם מאזן הפלוס/מינוס הכי טוב בקבוצה - פלוס 14.
קשה אבל מתוק. ניצחון אחרי הארכה בדטרויט. קוזמה, יליד מישיגן, ניצח במישיגן עם 26 נקודות. ביל 25 ועוד ארבעה בדאבל פיגרס ביניהם אבדיה. נקטע רצף ההפסדים. pic.twitter.com/WZnm4oeIRh
— Washington Wizards 🇮🇱 (@washwizardsil) December 9, 2021
ברבע השלישי, אבדיה הוסיף פעולת הגנה טובה על טריי ליילס כשחסם אותו יחד עם דאוויס ברטאנס והיה חלק מהרכב נמוך של פורוורדים יחד עם אנת'וני גיל, שבנה יתרון דו-ספרתי אותו כמעט וושינגטון איבדה ברבע האחרון.
קייל קוזמה הוביל עם 26 נקודות, בראדלי ביל הוסיף 25 ודניאל גאפורד סיים עם 7 נקודות, 10 ריבאונדים ו- 6 חסימות כאשר הוויזארדס נהנו משישה שחקנים בספרות כפולות כשספנסר דינווידי סיים עם 12 נק', 6 ריב' ו- 7 אס'. כאמור, המועד החוקי הסתיים בשוויון 106:106, אבל כשנותרו 0.6 על השעון, דינווידי מסר אסיסט לקוזמה שקלע שלשה מהפינה, שהתבררה כשלשת ניצחון אחרי החטאה על הבאזר של פרנק ג'קסון.
המשחק הבא של הוויזארדס ודני אבדיה, יהיה בבירה מול יוטה ג'אז בלילה בין שבת לראשון (02:00).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
