דני גרופר מול חוזז. יקבל את הצ'אנס מקלינגר?

דני גרופר רק רוצה לחזור לעניינים

במשך חמישה חודשים דני גרופר לא היה בתוכניות של הפועל ת"א ● דווקא הערב, מול מכבי חיפה בבלומפילד, המגן השמאלי עשוי לקבל את חולצת ההרכב מהמאמן ניר קלינגר

בעונה שעברה היה דני גרופר אחד השחקנים הטובים בהפועל ת"א, אבל סכסוך מתמשך עם הנהלת האדומים בנוגע להארכת חוזהו גרמה לכך שהוא לא ראה דקה העונה. אלא שאחרי חמישה חודשי היעדרות, דווקא הערב נגד מכבי חיפה יכול להיות שנראה את המגן השמאלי פותח בהרכב של ניר קלינגר.

בקיץ ניסו בהנהלה להחתים את גרופר על חוזה חדש, אבל הוא טען כי ההצעה שקיבל היתה נמוכה, ושיוכל לנצל את סעיף השחרור שלו כדי לעבור לאירופה. לאירופה, כידוע, הוא לא יצא, וכך מצא את עצמו ביציע. הסיבה לכך שגרופר הובא בחשבון הערב היא פציעתו של דורון ליידנר, שסובל מדלקת בשרירי הבטן.

לא רק ליידנר יחסר אצל האדומים, אלא גם אדי גוטליב, שמחלים מניתוח במפשעה, וכן הבלם המורחק מוחמד טראורה. ייתכן שיואב הופמייסטר יוסט לעמדת הבלם. "מכבי חיפה הכי טובה בארץ, אבל אנחנו לא מפחדים מאף קבוצה", אמרו בחודורוב.

גרופר (משמאל). זה הולך להיות המשחק שלו?, צילום: אלן שיבר

מכבי חיפה, מנגד, מגיעה לאחר ההפסד 1:0 לאוניון ברלין בקונפרנס ליג. בצוות המקצועי ניצלו את סוף השבוע בעיקר כדי לאושש את השחקנים, ואלה ששיחקו ביום חמישי ויעלו ב 11 גם בבלומפילד זכו למנוחה.

מעבר לכך, יהיו גם שינויים. המאמן ברק בכר יחזור לשיטה הרגילה שלו, עם רביעייה אחורית. סאן מנחם ישוב מהרחקה לעמדת המגן השמאלי, בעוד עלי מוחמד ועומר אצילי יפתחו בקי שור. בחוד, בן שהר נמצא בתמונת ההרכב לאחר שגוסדווי דוניו ודין דוד פתחו מול ברלין. הקשר מחמוד ג'אבר שב לאימונים מלאים לאחר פציעה בשריר הירך האחורי ויוכל להיות בסגל.

ברק בכר. האלופה תתאושש מהאכזבה מול הפועל תל אביב בחוץ?, צילום: מאור אלקסלסי

"הליגה היא הדבר החשוב ביותר", אמרו במועדון, "חשוב לחזור מה פגרה עם ניצחון ולשמור על פער סביר מהפסגה. הפועל ת"א הרבה יותר טובה מהעונה שעברה. זו קבוצה סופר מסוכנת". את הקהל הירוק כל הדברים מסביב פחות מעניינים. כ 4,000 מהם צפויים להגיע לבלומפילד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו