"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עוד תקרית ללברון: העיף מהמגרש שני אוהדים שהקניטו אותו
שתי דקות לסיום ההארכה באינדיאנה, כוכב הלייקרס התלונן כי הוטחו לעברו קללות מצד אוהדת ובן זוגה שישבו על הפרקט • השניים נאלצו לעזוב, אך הספיקו להגיד את המילה האחרונה • צפו באירוע
לברון ג'יימס מתלונן לשופט על ההקנטות, לפנות בוקר| צילום: אי-פי

עוד תקרית ללברון: העיף מהמגרש שני אוהדים שהקניטו אותו

שתי דקות לסיום ההארכה באינדיאנה, כוכב הלייקרס התלונן כי הוטחו לעברו קללות מצד אוהדת ובן זוגה שישבו על הפרקט • השניים נאלצו לעזוב, אך הספיקו להגיד את המילה האחרונה • צפו באירוע

,עודכן
0השמעה

לברון ג'יימס חזר לפנות בוקר(חמישי) מההשעיה והוביל עם 39 נקודות את הלייקרס ל-116:124 באינדיאנה לאחר הארכה. המלך, שרשם את משחקו הטוב ביותר העונה, הסתדר ללא אנתוני דייויס שקיבל מנוחה, אחרי שקיבל את כל האחריות עםשתי שלשות במאני-טיים של תוספת הזמן.

האוהדת נאלצת לצאת מהמגרש באינדיאנה. בכי מבוים,

אבל למרות המשחק המרשים של הקינג, בארה"ב התעסקו אחרי המשחק בעוד תקרית שבה לברון היה מעורב לקראת סיומה של ההארכה. שתי דקות לסיום המשחק, לברון נראה ניגש אל השופט ומצביע בכעס על שני אוהדי אינדיאנה שישבו ממש על הפרקט. אז התברר כי כוכב הלייקרס טען כי ספג הקנטות מאותם שני אוהדי הפייסרס (אוהדת ובן זוגה) ודרש לסלקם לאלתר מהמגרש.

LeBron got these Pacers fans kicked out. 😂

pic.twitter.com/B1usTgtbKd

— Hoop Central (@TheHoopCentral)November 25, 2021

אחרי דין ודברים עם אחד מאנשי האבטחה של האולם, השניים אכן הוצאו מהמגרש, כאשר בירידה מהפרקט האוהדת חייכה בציניות ולבשה ארשת בכי מבוימת לעיני השחקנים. נכון לעכשיו, עדיין לא ברור מה פלטה אותה אוהדת לעברו של לברון הכעוס, אך על פי הדיווחים נראה כי הוטחו כלפי השחקן קללות ו"איחולי מוות" בתאונת דרכים לאחד מבני משפחתו.

39 PTS
6 AST
5 REB
W

👑@KingJamespic.twitter.com/bLlTsJG2at

— Bleacher Report (@BleacherReport)November 25, 2021

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"זה די ברור שעל אירועים שכאלה, אי אפשר לעבור בשתיקה", הסביר לברון ג'יימס אחרי שהרוחות טיפה נרגעו, "כששפה בוטה ותנועות מגונות נכנסות לתמונה, חייבים לעצור זאת. אוהד לא אמור להגיד דברים כאלה לשחקן, ובטח אני לא הייתי אומר דברים כאלה למישהו מהקהל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו