"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מישל גרציג קטפה קמפיין להלבשה תחתונה והבטיחה להביא את קורטואה לישראל

הפרזנטורית החדשה של המותג היוקרתי (fix) השתתפה בצילומי הלבשה תחתונה ראשונים לקולקציית הבייסיק והבהירה כי תעשה מאמצים להביא את השוער לביקור זוגי

,עודכן
0השמעה
גרציג עם הקולקציה החדשה, צילום: ערן לוי

תאמינו או לא,מישל גרציג, היא הפרזנטוריתהחדשה של fix – רשת הלבשה תחתונה. תקראו לזה מקריות, אבל הצמודה של שוער ריאל מדריד,טיבו קורטואה, עושה את זה בענק!

כזכור, מישל עברה ישר אחרי סיום הצבא לגור עם קורטואה, שם השניים לא יכולים לצאת מהבית מבלי לפגוש בצלמי הפפרצ'י, עכשיו היא מגיעה לביקור מולדת אחרי היעדרות של חצי שנה למען מטרה מיוחדת - צילומי הלבשה תחתונה!

אגב, במדריד היא חיה עם שני ילדיו של טיבו, ובארץ שוער ריאל מדריד בינתיים טועם פלאפל ומנסה את מזלו במשפטים בעברית. ואם זה לא מספיק, השניים הבטיחו כי ברגע שלוחות הזמנים של המשחקים, יאפשרו יהיה גם ביקור זוגי בישראל.

גרציג בעוד פוזה,צילום: ערן לוי
איך אני נראית?,צילום: ערן לוי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קורטואה. בקרוב בארץ הקודש?,צילום: אי.פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר