שלח לי שקט: 0:3 מרשים לבית"ר ירושלים בפתח תקווה

ירדן שועה עם צמד מהיר (2 ו-15) וסידר לקבוצה של קומאן ניצחון חלק מול המלאבסים • אור בלוריאן הוסיף שער עצמי בדקה ה-59 בדרך לשלוש נקודות חשובות במושבה • אוהדי מכבי פ"ת תקווה קראו לגיא לוזון להתפטר

ירדן שועה חוגג בטדי. יסתדר עכשיו לבד? , אלן שיבר
ירדן שועה חוגג בטדי. יסתדר עכשיו לבד?, צילום: אלן שיבר

הניצחון המשכנע של בית"ר ירושלים הערב (מוצ"ש) על מכבי פתח תקווה הוא כל כולו ניצחון של ארווין קומאן. המאמן ההולנדי החליט להושיב על הספסל את בואצ'י וג'אסי כדי לקבל מהירות בהתקפה מפלייטר, וזה החזיר לו כבר בדקה הראשונה עם בישול נהדר לירדן שועה.

כל תוכנית המשחק של קומאן עבדה בצורה מושלמת. הוא לא התבייש לעלות עם חמישה שחקני הגנה נגד פ"ת ולאפשר להם לשלוט במרכז השדה, מפני שהמטרה שלו היתה לעקוץ במתפרצות וכך היה בגול השני של ירדן שועה, שנשלח למתפרצת על ידי דגני וכבש בקלילות.

אוהדי מכבי פ"ת תקווה קראו שוב ושוב לגיא לוזון להתפטר ובסופו של דבר ראו את קומאן מעלה מהספסל את מרקו ינקוביץ' וכמה דקות לאחר מכן המונטמגרי כבש את השלישי. למזלם של המלאבסים התוצאה לא נגמרה בתבוסה קשה יותר אבל את הירושלמים זה לא מעניין.

קומאן בטירוף על הקווים,
שועעה חוגג צמד בטדי, צילום: אלן שיבר
בית"ר ירושלים חוגגת בטדי,
ירדן שועה בפעולה,
הקהל של בית"ר ירושלים בטירוף, צילום: אלן שיבר
אלי אוחנה עם דדש ביציע,
בית"ר ירושלים חוגגת,
טדי בשמיים, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גיא לוזון מכוון תנועה, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר