קלינגר חזר לקווים: "היה לי קשה לשבת למעלה לבד"

מאמן הפועל תל אביב אחרי הניצחון הגול על חדרה: "קיבלתי עונש מאוד קשה וחסר פרופורציה" • מנחם קורצקי: "רצינו לדחות את ההפסד הראשון כמה שיותר"

ניר קלינגר סוף סוף על הקווים, הערב, צילום: דני מרון

הפועל תל אביב של ניר קלינגר, שלראשונה העונה עמד הערב (מוצ"ש) על הקווים אחרי עונש הרחקה ארוך, חיברה ניצחון שני ברציפות, כשגברה 0:3 על הפועל חדרה. האדומים, שנצמדו לפסגה בעזרת שערים של עידן ורד (48), פארליי רוסה (61) ואושר דוידה (77), סידרו הפסד ראשון לחניכיו של מנחם קורצקי.

בסיום המשחק אמר קלינגר: "אני חושב שהתכוננו מצוין, ידענו איך חדרה תשחק וכמה קשה נגדה. פתחנו טוב ואז הייתה בעיה בהנעת כדור. במחצית ראינו בוידאו מה צריך לעשות ותיקנו את זה מצוין. חבל שבמחצית הראשונה הלכנו אחורה, אבל בסך הכול אני מרוצה.

הפועל תל אביב חוגגת, צילום: דני מרון

על החזרה לקווים: "חזרתי אחרי עונש מאוד קשה וחסר פרופורציה. זו הזדמנות מצוינת להודות לצוות שלי בראשותו של סלים טועמה. האמת, היה קשה לשבת למעלה לבד, אי אפשר לפרוק את הכעסים וגם ככה אני לא הכי מסודר בראש. היה קשה, אבל זה עבר".

עידן ורד, שהבקיע שער בכורה, הוסיף: "חיכיתי יותר מדי זמן. זה שער בכורה וגם שער חשוב, כך שאני מאוד שמח. היה משחק טוב מאוד שלנו, חדרה קבוצה מאוד קשה שהייתה במקום השני. קלינגר חולה כדורגל, היה לו קשה לשבת בחוץ".

עידן ורד באוויר, צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בצד השני, מנחם קורצקי לא ניסה לתרץ: "בחצי הראשון זה נראה טוב והגענו למצבים, אבל לחצי השני לא הופענו. הייתה קריסת מערכות שצריך לנתח. קשה להסביר עכשיו מה לא עבד כי היו יותר מדי שינויים בהרכב, היו שחקני הגנה חסרים וזה מאוד השפיע על המשחק שלנו. רצינו לדחות את ההפסד כמה שיותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר