מכה למכבי חיפה: נטע לביא ייעדר כחודשיים

הקפטן, שנפגע בשנית בעצם השוקית גם במשחק מול הפועל ירושלים בשבת, נבדק על ידי הצוות הרפואי ויאלץ לנוח גם בשמונה השבועות הקרובים • לביא: "יודע שאחלים ואשוב טוב יותר"

נטע לביא. חודשיים בחוץ , אלן שיבר
נטע לביא. חודשיים בחוץ, צילום: אלן שיבר

מכה לא פשוטה למכבי חיפה. הקפטן נטע לביא יאלץ להיעדר כחודשיים נוספים בעקבות הפגיעה החוזרת בעצם השוקית. מטעם הירוקים נמסר כי "לאחר צילום ובדיקה של הצוות הרפואי, הוחלט כי השחקן ינוח כשמונה שבועות נוספים".

כזכור, לביא ספג מכה באזור בו סבל מפציעה ארוכה גם במשחק האחרון של הירוקים מול הפועל ירושלים בטדי. הפגיעה הראשונית של השחקן הייתה מול קייראט אלמטי במשחק מוקדמות ליגת האלופות, שהתקיים ביולי, ומאז למעשה לביא מתקשה להתאושש.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Neta Lavi (@netalavi6)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בעמוד האינסטגרם שלו הוסיף לביא: "למשחק הזה פנים רבות. לצד רגעים בלתי נשכחים יש כאלו לא פשוטים שצריך לדעת להתמודד איתם ואתמודד. הפציעה הזו מתארכת יותר מהצפוי וזה לא קל, לא אשקר, אבל כאחד שלא מוותר ונלחם אני יודע שאחלים ואשוב טוב יותר. התקופה המאתגרת הזו מחזקת אותי יותר והרצון בוער לחזור לשחק ולעזור לחברים שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר