"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התואר שוב שלו: פיורי הביס את וויילדר בנוקאאוט
אלוף העולם והמתאגרף הטוב ביותר בעולם במשקל כבד, ניצח את דונטיי וויילדר בנוקאאוט מרשים בסיבוב ה-11 בסיומו של קרב בלתי נשכח בלאס וגאס: "תמיד אמרתי שאני הטוב בעולם והוא השני"
פיורי nביס את וויילדר בנוקאאוט | צילום: אי-פי

התואר שוב שלו: פיורי הביס את וויילדר בנוקאאוט

אלוף העולם והמתאגרף הטוב ביותר בעולם במשקל כבד, ניצח את דונטיי וויילדר בנוקאאוט מרשים בסיבוב ה-11 בסיומו של קרב בלתי נשכח בלאס וגאס: "תמיד אמרתי שאני הטוב בעולם והוא השני"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טייסון פיורי, המתאגרף הטוב ביותר בעולם במשקל כבד, שמר לפנות בוקר (ראשון) על התואר מטעם התאחדות ה-WBC, כשהביס את דונטיי וויילדר בנוקאאוט מרשים בסיבוב ה-11 בסיומו של קרב בלתי נשכח בלאס וגאס.

ויילדר האמריקאי, שחלם על נקמה על ההפסד היחיד בקריירה, שוב נאלץ להרים ידיים גם במפגש השלישי בין השניים אחרי תיקו ב-2018 והפסד של ויילדר בראשית 2020. הבריטי, שהיה הרבה יותר פעיל בזירה, כבר כמעט השיג נוקאאוט בסיבוב השלישי לאחר שהאמריקאי הוטח על הקרקע פעמיים, אך בסופו של דבר השניים בשלהם עד שבסיבוב ה-11 הבריטי שלח את יריבו לקרקע, כשהפעם זה בהחלט הספיק לניצחון הגדול.

פיורי הביס את וויילדר בנוקאאוט,

פיורי בן ה-33 סיכם עוד לילה גדול בחייו בו הנחית 150 מכות על יריבו: "אין ספק שוויילדר מתאגרף קשוח במיוחד, תמיד אמרתי שאני הטוב בעולם והוא השני. אני בהחלט חושב ששוב סיפקתי את הסחורה, עכשיו אני מתפלל בשביל דאונטיי, שאלוהים ירכך את ליבו".

פיורי הביס את וויילדר בנוקאאוט, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...