משחק ההכנה הראשון של עונת 2021/22 התקיים לפנות בוקר (שני) בלוס אנג'לס כאשר ברוקלין רשמה 97:123 נינוח על הלייקרס בסטייפלס סנטר.
הרבה אי אפשר ללמוד מ-48 הדקות בהוליווד לאחר ששתי הקבוצות, עלו בהרכבי ם חסרים במיוחד כאשר לברון ג'יימס, ראסל ווסטברוק וכרמלו אנתוני לא שותפו בשורות המארחת ולמעשה חוץ מאנתוני דייויס שרשם 6 נקודות בקצת יותר מעשר דקות, שאר הכוכבים נשארו על אזרחי. עוד אצל המפסידה: וויין אלינגטון הוסיף 11 נקודות משלו.
Turn me up Cam 🪣 @24_camthomas
— Overtime (@overtime) October 3, 2021
(via @BrooklynNets) pic.twitter.com/pPpYE7pilA
הנטס, שעלו לפרקט ללא קווין דוראנט, קיירי ארווינג (הבלתי מחוסן), ג'יימס הארדן ובלייק גריפין, הציגו לראווה את קאם תומאס, שהצליח להבריק מהספסל עם 21 נקודות ב-50% שדה ב-23 דקות. פול מילסאפ הוותיק, הוסיף דאבל דאבל של 10 נקודות ו-10 ריבאונדים, למרקוס אולדרידג' הזכיר נשכחות עם 6 נקודות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו