הפועל נוף הגליל והפועל תל אביב נפרדו הערב (שבת) ב-2:2 אחרי דרמה גדולה. קיזיטו העלה את המארחת ליתרון בדקה ה-20, אבל דוידה (82) ואיינבינדר (88, פנדל) הצליחו לחולל מהפך עם שני שערים מאוחרים. שער עצמי של שטקוס (95) קבע חלוקת נקודות בגרין.
השופט לירן ליאני רץ 90 דקות על הדשא של אצטדיון גרין בנוף הגליל (יופי של מתקן), אבל אביעד שילוח ישב בניידת הVAR ועבד יותר קשה ממנו.
כרטיס אדום שניתן (שי אליאס), אחד שבוטל (ויקי כחלון), שער ראשון באשמתו של דן איינבינדר, שכבש את ה-1:2 של הפועל ת''א בדקה ה-94, ונוף הגליל עוד הספיקה להשוות עם שער ביזארי אחרי כדור שפגע בקורה וממנה הוטח היישר לגבו של ארנסטס שטקוס ונכנס.
זה היה משחק מטורף, כזה שרק הלא צפוי קרה בו. נוף הגליל הרגישה בטוחה מדי עם יתרון של 0:1 מול עשרה שחקנים של הפועל. זה ביטחון שאסור להרגיש בכדורגל, כי אז אתה מופתע וזה בדיוק מה שקרה, גם מול קבוצה שבקושי הגיעה לשער. המרווחים היו הצופים שנהנו ממשחק טוב, שערים וחלוקת נקודות צודקת בסיום.

