"עסקת אמבפה לריאל מדריד עשויה להיסגר עד מחר"

בדרך לרעידת אדמה נוספת בכדורגל העולמי: בספרד מתעקשים כי הבלאנקוס לא מעוניינים שהחלוץ הצרפתי יהיה חלק מהסגל של פ.ס.ז' למשחק החוץ מול ריימס ביום ראשון ולכן כל הקצוות עשויים להיסגר תוך 24 שעות • מוקדם יותר, הספרדים הגישו הצעה רשמית שנייה בגובה 180 מיליון יורו

אמבפה. בדרך לריאל מדריד?
 , Getty Images
אמבפה. בדרך לריאל מדריד? , צילום: Getty Images

רק אתמול, לאונרדו המנהל המקצועי של פריז סן ז'רמן הודה כי קיליאן אמבפה אכן מעוניין לעזוב את עיר האורות בעקבות הצעה שהונחה מטעמה של ריאל מדריד, ולפני דקות אחדות גם אצל הבלאנקוס יישרו קו.

"עד סוף השבוע, אמבפה יוכרז כשחקן ריאל מדריד", פורסם ב'מארקה' הספרדי שם הרחיבו בנושא: "במדריד לא מעוניינים שאמבפה יהיה חלק מהסגל של פ.ס.ז' למשחק החוץ מול ריימס ביום ראשון הקרוב. זה עשוי להיסגר עוד קודם לכן".

כעבור מספר דקות, ב'רדיו מארקה' הוסיפו כי עסקת אמבפה עשויה להיסגר כבר בעוד 24 שעות.

כזכור, אתמול אישרו בריאל כי הגישו הצעה על אמבפה בסך 160 מיליון יורו, אך זאת נדחתה על ידי הפריזאים. הבוקר כבר פורסם כי הספרדים הגישו הצעה רשמית שנייה בגובה 180 מיליון יורו.

"אנחנו לא שומרים על אף אחד בכוח. זה די ברור", הסביר לאונרדו, המנהל הברזילאי של פ.ס.ז', "אם מישהו רוצה ללכת והתנאים שלנו מתקיימים, אז אי אפשר לדעת. ברור לכולם שאמבפה רוצה לעזוב אותנו. במשך שנתיים, הרצון של המועדון היה להשאיר את אמבפה וכך זה גם ימשיך להיות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"מה היה בקיץ הנוכחי? הגשנו לו הצעה רצינית לפני חודשיים, אבל מבחינתי בריאל מדריד מתעקשים לקחת את אחד השחקנים שלנו. אם קיליאו יישאר או יעזוב - זה יהיה רק פי התנאים שלנו. אנחנו לא יכולים לשנות את התוכניות שלנו שבוע לפני שהחלון נסגר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר