העיתון הבריטי "מירור" יצא היום (ראשון) עם פרסום בלעדי שם נטען כי ליאו מסי, שרק לפני עשרה ימים חתם בפריז סן ז'רמן, שוחח בתקופה האחרונה עם דייויד בקהאם אודות מעבר לקבוצתו האמריקאית, אינטר מיאמי עם תום חוזהו בעיר האורות.
בפרסום נטען כי למעשה מסי כבר החל לתכנן את התחנה הבאה שלו בתום החוזה בן השנתיים בפריז והראיה לכך היא הביקור האחרון של מסי בפלורידה. הפרעוש שהה עם משפחתו במיאמי בשבועות האחרונים ואף הספיק לרכוש לעצמו שש דירות פנטהאוז יוקרתיות בעיר, כנראה לצורך השקעה.
כך או כך, ב"מירור" טוענים כי כוכב הכדורגל כבר נערך לקראת מעבר ל-MLS עם תום חוזהו בפ.ס.ז'.
חורחה מאס, שותפו של דיוויד בקהאם, סיפר באופטימיות ל"מירור": "אני בהחלט חושב שמסי ישחק בסוף הקריירה עם החולצה של אינטר מיאמי. זה פשוט ישלים את המורשת של השחקן הגדול בדורנו וישלים את החלום שלנו - לבנות קבוצה ברמה עולמית. דיוויד ואני עבדנו קשה מאוד בקיץ, יש לנו שאיפות להביא לכאן את השחקנים הטובים ביותר ומסי הוא שחקן ייחודי, ללא ספק מדובר בשחקן הטוב ביותר בכל הזמנים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
