הלא ייאמן קרה. ליאו מסי חתם אמש (שלישי) באופן רשמי על חוזה לשנתיים בפ.ס.ז', לאחר שעזב את ברצלונה במדיה שיחק במשך כל הקריירה. הכוכב הארגנטינאי סיכם את תנאיו בשורות הקבוצה הצרפתית לאחר שעבר את הבדיקות הרפואיות והיום בדיוק ב-12:00, מסי הוצג במסיבת עיתונאים חגיגית בפארק דה פראנס.
Everything set up for the presentation of #Messi at #ParcdesPrinces and we are ready for the @BBCSport (BBC Breakfast) pic.twitter.com/P1zE4MpTix
— Guillem Balague (@GuillemBalague) August 11, 2021
"אני נרגש להתחיל פרק חדש בקריירה שלי בפריז סן ז'רמן", אמר מסי לאתר הרשמי של פ.ס.ז', "המועדון שהגעתי אליו תואם את שאיפות הכדורגל שלי. אני נחוש לעזור לבנות משהו מיוחד עבור המועדון והאוהדים, וכבר מצפה להגיע למגרש בפארק דה פראנס. תודה לכולם האוהדים".
Mirá si será culé #Messi que mantiene un grupo de whats app con sus compañeros de la Masía cat 87’ y les avisó a ellos por qué se iba de #Barça: “No me quiero ir. No se pudo hacer más, no hay dinero. El club está muy mal y no pueden renovarme”, me cuentan que les dijo. 😭
— Veronica Brunati 💚 (@verobrunati) August 11, 2021
11:40: אפקט מסי בעיצומו. דקות לפני מסיבת העיתונאים הרשמית, תורי ענק בסמוך לחנות הרשמית של פ.ס.ז' בפריז, כמובן שעיקר הביקוש הוא לחולצה מספר 30 – המספר החדש של הכוכב הארגנטינאי.
Fans lining up outside PSG's official store in large numbers to get the new Messi jersey 🤯🔥
— TM (@TotalLeoMessi) August 11, 2021
pic.twitter.com/tLxEx9NfkX
11:35: שימו לב לנתון ההזוי שלפניכם: מאז ההכרזה על החתימה של מסי, לעמוד הרשמי של פ.ס.ז' באינסטגרם נוספו למעלה מ-2 מיליון עוקבים ביממה האחרונה. אנחנו מהמרים, שזה ממש לא סוף הסיפור.
this afternoon (CEST) vs. now: pic.twitter.com/yGnoNNuJCw
— jessie hauser (@hsrjessie) August 10, 2021
08:00: העיתונאית ורוניקה ברונטי, הנחשבת מקורבת למסי, חשפה הבוקר הודעה ששלח כוכב ברצלונה בקבוצת וואטסאפ, בה נמצאים השחקנים שגדלו איתו בקבוצת הנוער של ברצלונה. "למועדון לא היה כסף להשאיר אותי", כתב מסי לחבריו, "אני לא רוצה לעזוב, אבל אין שום דבר שאפשר לעשות. אי אפשר היה לחדש לי את החוזה".

07:30: בספרד ובצרפת - רק דבר אחד עניין את התקשורת - לאו מסי.



