"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ארטיום דולגופיאט לא מספיק טוב בשביל להתחתן בישראל"
אנג'לה בילאן, אמו של האלוף האולימפי הטרי, גילתה בראיון ב-103FM כי ארטיום לא יכול להינשא לחברתו בארץ משום שאינו נחשב ליהודי • יאיר גולן, סגן שר הכלכלה והתעשייה: "הוא טוב מספיק להביא לנו מדליית זהב ולא טוב מספיק להיות אזרח שווה"
ארטיום דולגופיאט ומדליית הזהב בטוקיו | צילום: רויטרס
לא הכל ורוד

"ארטיום דולגופיאט לא מספיק טוב בשביל להתחתן בישראל"

אנג'לה בילאן, אמו של האלוף האולימפי הטרי, גילתה בראיון ב-103FM כי ארטיום לא יכול להינשא לחברתו בארץ משום שאינו נחשב ליהודי • יאיר גולן, סגן שר הכלכלה והתעשייה: "הוא טוב מספיק להביא לנו מדליית זהב ולא טוב מספיק להיות אזרח שווה"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שמו של ארטיום דולגופיאט נחרט אתמול בספרי ההיסטוריה של הספורט הישראלי כאשר ניצח בגמר הקרקע וזכה במדליית הזהב השנייה של ישראל וה-12 בסך הכל. אחרי הזכייה, האלוף האולימפי הטרי זכה לכל המחמאות האפשריות, אך מתברר שלא הכל ורוד, למרות ההישג ההיסטורי בטוקיו.

אתמול (ראשון) במסגרת ראיון ב-103FM, סיפרה אנג'לה בילאן, אמו של ארטיום דולגופיאט, כי בנה מאוד רוצה להתחתן עם חברתו בישראל, אך המדינה לא מאפשרת לו זאת משום שהאלוף האולימפי לא נחשב ליהודי על פי ההלכה.

"אני לא יהודייה, אבל מהצד של אבא של ארטיום כולם יהודים", הסבירה האם, "המדינה לא נותנת לארטיום להתחתן. הוא גר עם חברה שלו כבר שלוש שנים אבל הוא לא יכול להתחתן, הוא צריך לצאת מהמדינה בשביל זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מיותר לציין כי הראיון גרם למיני-סערה במערכת הפוליטית, וכמה פוליטיקאים מיהרו לצייץ את דעתם בטוויטר. אחד מהם הוא יאיר גולן, סגן שרת הכלכלה והתעשייה וחבר הכנסת מטעם מרצ: "ארטיום דולגופיאט לא יכול להתחתן בישראל. הוא טוב מספיק להביא לנו מדליית זהב ולא טוב מספיק להיות אזרח שווה. הגיע הזמן לנישואים אזרחיים בישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...