"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
איטליה בעננים: "זה יותר מדי טוב. עכשיו הגביע מגיע לרומא"
אחרי הניצחון הענק בוומבלי על האנגלים, האזורי, שזכו ביורו השני בתולדותיהם, חגגו כל הלילה • הקפטן קייליני בכה: "כל המדינה שלנו ראויה לתואר" • בונוצ'י עקץ: "כולם חשבו שהגביע יישאר בלונדון. אנחנו אגדות" • בופון לא שכח לברך: "השמיים כחולים מעל וומבלי" • וגם: הכותרת של התקשורת האיטלקית
האוהדים האיטלקים חוגגים כל הלילה. איזה טירוף| צילום: // רויטרס
אזורי אימפריה

איטליה בעננים: "זה יותר מדי טוב. עכשיו הגביע מגיע לרומא"

אחרי הניצחון הענק בוומבלי על האנגלים, האזורי, שזכו ביורו השני בתולדותיהם, חגגו כל הלילה • הקפטן קייליני בכה: "כל המדינה שלנו ראויה לתואר" • בונוצ'י עקץ: "כולם חשבו שהגביע יישאר בלונדון. אנחנו אגדות" • בופון לא שכח לברך: "השמיים כחולים מעל וומבלי" • וגם: הכותרת של התקשורת האיטלקית

,עודכן
0השמעה

איטליה בעננים הכי גבוהים. הנבחרת המרגשת של רוברטו מנצ'יני עשתה זאת בענק אמש (ראשון) כאשר ניצחה את אנגליה 2:3 בפנדלים אחרי 1:1 בתום 120 דקות וזכתה בתואר הכי נחשב של היבשת – יורו 2020.

רויטרס

53 שנה אחרי הזכייה הקודמת בטורניר, האיטלקים שכלל לא הצליחו להשתחל למונדיאל האחרון, הצליחו להדהים עם זכייה שנייה בתולדותיהם והאושר כמובן התבטא בהתאם.

איטליה בטירוף אחרי הזכייה היורו // אי-פי,

ג'אנלואיג'י דונארומה, שבקיץ האחרון החליט לעבור לפ.ס.ז, נבחר למצטיין של הטורניר לאחר שעצר גם שני פנדלים בדו-קרב מהנקודה הלבנה ועל הדרך האזורי המשיכו רצף בלתי נתפס של 34 משחקים ללא הפסד. האזורי של מנצ'יני, שהרשימו לכל אורך הטורניר עם כדורגל קצבי ותוסס, רושמים זכייה שנייה בלבד בתולדותיהם לראשונה מ-1968.

🇮🇹 Bonucci: "It's coming to Rome!"@azzurri|#ITA|#EURO2020pic.twitter.com/ZtDM5xY1xK

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020)July 11, 2021

מיד אחרי השריקה, על הדשא הצבע הכחול שלט על הדשא. המאמן רוברטו מאנצ'יני ניסה לשמור על איפוק אבל היה בקלות ניתן להבחין בהתרגשות הרבה: "היריבה שלנו הייתה טובה מאוד. בתחילת המשחק ספגנו שער מהיר והתקשינו בהתחלה, אבל מיד ידענו להפוך את המשחק ולשלוט בחזרה בקצב. השחקנים היו נפלאים, האמת אין לי מה לומר יותר מזה.

"אנחנו שמחים ששיחקנו בצורה טובה ועמדנו ביעד שלנו. אני מקווה שכל האוהדים שלנו חוגגים עכשיו. התואר הזה מאוד חשוב כל העם האיטלקי. אנחנו שמחים עכשיו, וזה מה שהכי חשוב עכשיו".

🏆 It’s coming Rome!!!#Euro2020pic.twitter.com/tZBZtwWQOX

— Giorgio Chiellini (@chiellini)July 11, 2021

הקפטן ג'ורג'ו קייליני התקשה לעצור את הדמעות בעמדת הראיונות: "לכל אורך החודש האחרון הרגשנו שיש משהו קסום באוויר, אנחנו ראויים לתואר הזה כי פשוט זכינו בצדק. כל איטליה ראויה לגביע הזה. התואר מוקדש גם לשחקנים שצפו מהבית. מה המפתח? תמיד זה היה רק לשחק כדורגל וליהנות. למרות שחטפנו סטירה אחרי שתי דקות, שלטנו בשאר המשחק כי רצינו את הגביע בכל מחיר. בפנדלים היה לנו ג'יג'ונה. אנחנו כל כך שמחים ולא יכולים לחכות לחגיגה שנגיע הביתה עם כל האוהדים שלנו".

La une du journal L'Équipe du lundi 12 juillet#ITAENGpic.twitter.com/TAfMlmsDeb

— L'ÉQUIPE (@lequipe)July 11, 2021

לאונרדו בונוצ'י צעק למצלמות (על משקל 'זה מגיע הביתה' האנגלי): "זה עכשיו מגיע לרומא. מדובר בחלום שהתגשם, כשהגענו למחנה האימונים בתחילת החודש שעבר, הרגשנו משהו שונה באוויר ביחס למה שאנחנו מכירים. הזכייה הזאת היא הדובדבן שבקצפת, זה הופך אותנו לאגדות. כל האשראי מגיע למאמן ולסגל שלנו. זו תחושה מאוד מיוחדת, עכשיו הגביע בא לרומא. כולם פה חשבו שהתואר יישאר בלונדון, אבל הנבחרת של איטליה שוב העניקה שיעור חשוב לכולם".

🗓️ La portada de hoy, 12 de julio de 2021
🗞️ Bravissima!pic.twitter.com/YcZhHSfS50

— Diario AS (@diarioas)July 11, 2021

גם בתקשורת האיטלקית יצאו מגדרם. ב"גאזטה דלו ספורט" האיטלקי בחרו ללכת עם הכותרת: "יותר מדי טוב. אנחנו אוהבים אותך, איטליה". ב'קוריירה דלו ספורט' הוסיפו: "זה שלנו".

#Italiacampione d'Europa 🇮🇹#Euro2020Final
Tuffo nel Naviglio#Milanopic.twitter.com/EzLAT9SRua

— Antonio Vitiello (@AntoVitiello)July 11, 2021
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם אגדות עבר כמו שוער העבר, ג'אנלואיג'י בופון לא שכחו לברך: "השמיים כחולים מעל וומבלי, פשוט יש לנו קבוצה יוצאת דופן". אלסנדרו אלטובלי, שחקן עבר של נבחרת איטליה, בחר לעקוץ את היריבה האנגלית: "לנצח את אנגליה בוומבלי, זה משהו שלא קורה כל יום. תענוג יוצא דופן. כיף לתקוע סיכה בבלון הנפוח שנקרא נבחרת אנגליה. הם תמיד חושבים שהם מעל כולם, אבל בסוף היום יש להם בארון תואר אחד חלוד משנת 1966".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו