במשחק לפנות בוקר (ראשון) בין מקסיקו לטרינידד, במסגרת אליפות צפון ומרכז אמריקה (גולד קאפ), אומנם לא נרשמו שערים (0:0) אך למרות שהרשתות לא זזו, ההתמודדות הצליחה לעורר עניין רב ברשתות החברתיות.
הסיבה העגומה: פציעה מחרידה של שחקן נאפולי ונבחרת מקסיקו, הירווינג לוסאנו, שנפגע בצורה קשה בפניו בעקבות התנגשות בשוער טרינידד מרווין פיליפ. האירוע התרחש בדקה ה-18 כאשר בעקבות המגע בין שני השחקנים, לוסאנו שכב על הדשא ללא תזוזה עם דימום מאסיבי מעל עינו.
Chilling blow suffered by Hirving Lozano. Pray that he is fine. #FuerzaChucky pic.twitter.com/4oSwOdPSqI
— Joshie (@Joshiee48) July 11, 2021
אחרי בדיקה וטיפול מהיר של הצוות הרפואי במגרש, לוסאנו פונה לבית החולים שם קיבל טיפול מיידי, כאשר הוא נזקק לקיבוע לצווארו. עוד נמסר בדיווח כי הכוכב של נבחרת מקסיקו, שבדקות הראשונות התקשה להזיז את גופו, החל להניע את הזרועות שלו רק אחרי שפונה לבית החולים.
How in the hell did this ref not call a foul here? #CONCACAF is an utter mess. Mexico has nothing to gain playing a country like Trinidad and Tobago, and, as we just saw with @HirvingLozano70, much to lose playing these teams. #Chuky pic.twitter.com/ResWmKVzMX
— Jose de Jesus Ortiz (@OrtizKicks) July 11, 2021
"לוסאנו נמצא במצב יציב עם הכרה מלאה. הוא צפוי לעבור בדיקות רפואיות נוספות", נמסר בעדכון הרפואי מטעם הנבחרת המקסיקנית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
